Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPSów mimo dobrego komputera

BrakUm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wczoraj zmieniłem setup kompa, dokupiłem i5 7600k 4x3.8 płyte Gigabyte B250-DS3H, 16 gb ramu 2133 mhz do tego mam jeszcze gtx 970 i zasilacz 650 w bequiet, i nie wiem fpsy wzrosły o 70-80 i są na niskich ustawieniach koło 200? To normalne? Słyszałem ze ludzie na podobnych setupach maja po 400 i nie mam pojęcia w czym jest problem. Dodatkowo gram na monitorze 144hz i przy wpisywaniu w komendy startowe -refresh 144 leci po fpsach ;_;. Format robiony max miesiąc temu, nie mam pojęcia co moze byc problemem :-:

PS.

Temperatury na corach podczas grania w csa są od 20 do 30 xD

GPU łapie juz kolo 60

Opublikowano

win10, Mam wyłączona tylko pionową, nwm jak z buforowaniem, o ogarne to zaraz :P

PS właśnie ogarnąłem na Manage Parked CPU, ze dwa są Parked czyli one są "zablokowane" tak? :P

Odpakowałem je ale no nic to nie dało teraz to juz wgl 1900/ na ileś tam grafika i po 80-100 fpsów, śmieszne

Opublikowano

Szczerze to nic mi to nie dało :x nie wiem o co tutaj chodzi, jakiejs inne pomysły? xD

@@@

Dobra teraz skacze 160-330 fpsów w różnych miejscach na mapie z graczami, to jest juz max tego sprzętu? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...