Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna chłopaka

Kszokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od 3 dni c*****o się czuje.. Jak zacząć

Przyjaciółka, chciała wiedzieć o swoim chłopaku więcej, Powiedziałem jej że on ja oszukuje, ITP, dałem dowody i za 30min mi napisała żebym się odpierdolił od jej związku, bo jest szczęśliwa, Nie wiedziałem co zrobic, Była to najlepsza przyjaciółka, (przyjaźn Damsko męska) rano nic się nie zmieniłol, przyszła przywitała i usiadła... Cały dzień byłem załamany, Nie potrafiła siedzieć przy mnie bo widziała jak się smuce, dopiero po szkole dowiedziałem się że jej chłopak zabronił jej spotykać się zemną, rozmawiać, pisac, witać WSZYSTKIEGO!!! Rozpierdala wszystko!, Próbował rozwalić związek kumpla, ponieważ "spędza z nim za mało czasu"
Zabrania swojej dziewczynie jezdzić gdzieś bo tam będzie jakaś osoba i ona "źle na nią wpływa" Jak to nazwac.. On trzymie ja na krótkiej smyczy.. Jest w nim zakochana i to bardzo, nie widzi że on to wykorzystuje,
I teraz pytanie do was.. Jak moe jej pomoc, Udowodnić.  Jedno jest pewne, jak go spotkam - Nie daruję, Połamię typa.. :/ :/ :/

Piszę z łzami w oczach, dziękuje za każdą odpowiedź

(Nie zostawię jej, Nawet jak by mnie odepchneła, Wskoczył bym za nią do wody chodź nie potrafię pływać!)

Opublikowano

Wszystko spoko tylko co to za słowo?

trzymie

Tak ogólnie to jesteś typową stuleją we friendzonie, skoro takiego chłopaka sobie wybrała, który jej na nic nie pozwala no to jej problem, nie wiem czemu miałbyś coś z tym robić, to nie twoja sprawa. Znajdź sobie koleżanke, która ma więcej rozumy w głowie. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Prawdziwy przyjaciel zawsze zrozumie, jeżeli Ci nie wierzy to może nie jest to taka dobra koleżanka jak myślałeś.

Jeśli czujesz się samotny to znajdź hobby, odkrywaj samego siebie, gwarantuję lepsze samopoczucie, nikt na świecie nie jest zależny od innych.

Opublikowano

"Jedno jest pewne, jak go spotkam - Nie daruję, Połamię typa. " Każda próba kontaktu innego mężczyzny z Tą kobietą wzbudza agresje podmiotu, odrzucenie. Ona ma pozostać niczyja skoro nie może być jego. XDD Prawdziwy sajko.

Może zakoleguj się z tym typem i wtedy pozwoli jej się z Tobą spotykać xD.  

Opublikowano

Znajdź sobie jakąś co nie jest zajęta, odbijanie dziewczyny to skurwysyństwo

Opublikowano

Chłopie, jeśli dziewczyna słucha rozkazów typu "nie siedź z nim, bo CI nie pozwalam" to jest niewarta zawracaniem sobie głowy nią. Btw to jest podstawówka, gimnazjum czy szkoła średnia?

Ewidentnie jest to przyjaźń jednostronna, a taka to jest nieporozumienie.

Postaw sprawę jasno, mówisz jej co myślisz, nie zrozumie? Olej sytuacje.

Pierwszy tydzień będzie może i ciężki, ale potem to nawet nie będziesz o tym myślał.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

typowa pizdus,"LOO ewczyna napisala mi zebym sie odpeirdolil" "pisze to z lzami w oczach" no k***a nie wytrzymie ze smiechu, napisala ci zebys sie odpierdolil i sie odpierdalasz i tyle, zwykla szmula ktora lubi jak nia ktos kieruje nic wiecej 

typowa pizdus,"LOO ewczyna napisala mi zebym sie odpeirdolil" "pisze to z lzami w oczach" no k***a nie wytrzymie ze smiechu, napisala ci zebys sie odpierdolil i sie odpierdalasz i tyle, zwykla szmula ktora lubi jak nia ktos kieruje nic wiecej 

Opublikowano

Przeciez nigdzie nie napisal, ze sie w niej zakochal, tylko ze to byla przyjaciolka i mu na niej zalezy.

Jak wpierdolisz typowi to przegrales sprawe, wiec odpada, musisz jej pokazac jakim jest skurwysynem.

Opublikowano

Przeczytałem to z ciekawości i cieszę się, że wyrosłem już z takich rzeczy i w głębokim poważaniu mam relacje innych ludzi. Gdy ktoś pyta mnie o coś i nie podoba mu się odpowiedź, to nie mój problem. Z osobą, która zachowałaby się wobec mnie, tak jak opisana dziewczyna wobec autora tematu, nie próbowałbym podejmować już żadnego kontaktu. Jeśli przemyśli sprawę, zrozumie swój błąd. Jeśli ma wobec mnie szacunek - przeprosi. Jeśli nie... to na prawdę nie warto. Szanuj swoje zdrowie autorze tematu i nie przejmuj się debilami.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Mam nadzieje, że to prowokacja a nie ze na prawde ktoś taki jak autor istnieje :D

A co do tematu to posłuchaj i sie odpierdol, wyjdzie na zdrowie i Tobie i jej. Nie rób z siebie pizdusia xD

Opublikowano

Ach te problemy w gimbazach. Jesteś typowym pantoflarzem, który próbuje zaimponować dziewczynie w związku.
Z doświadczenia wiem, że nie warto dalej brnąć w tym kierunku - zaszkodzisz sobie i jej. Skoro nie chce Ciebie słuchać, to daj jej spokój. Dziewczyna przejrzy na oczy kiedy będzie za późno.
Odpuść sobie.

maybenow.png

Opublikowano

Znajdź sobie jakąś co nie jest zajęta, odbijanie dziewczyny to skurwysyństwo

Jeśli kobieta jest lojalna wobec mężczyzny, nie da się uwieść.

Mężczyzna nie jest tutaj niczemu winien, wszystko świadczy o kobiecie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Moze jej to odpowiada ze jest na smyczy skoro mowi ze jest szczesliwa ty nie powinieneś się interesowac na miejscu tego chlopaka sam bym cię połamał i zakazywał spotykania z nią bo widać ze jakas pizda stulejarz jestes.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

wszystko się wyjaśniło, ona jest jakaś jebnięta, Wypierdoliła mnie, Wybrała "miłośc" (krwa to jest gimnazjum..) niż przyjaźn..Jak k***a przejży na oczy wtedy ja ją opluje tak jak ona mnie, niech teraz się Pierdoli.. Wyjebane... Nie wiem jak mogłem się użalac nad sobą..
Tego kwiatu jest poł światu, Ale co ;D ten ziomek dalej kozaczy, :O Kurwa.. Nie wierze w te gimbusiarskie zzachowanie, :D:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...