Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie ch11 po wpisaniu komendy set gold przez gma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy znajomi ktorzy mają gma wpisza komende set nick gold i byle jaką ilośc nawet 1 to wywala channel 

całkowicie gasi jego proces, zero syserr zero syslog, zero syserr klientowych nie mam pojęcia o co może chodzić

Opublikowano

Tak serio to wszystko może być problemem, przypomnij sobie co ostatnio edytowałeś, może zmieniałeś coś w kodzie co mogłoby mieć wpływ na to?

Bez żadnych informacji nikt Ci nie pomoże bo to jak walka z wiatrakami

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tak serio to wszystko może być problemem, przypomnij sobie co ostatnio edytowałeś, może zmieniałeś coś w kodzie co mogłoby mieć wpływ na to?

Bez żadnych informacji nikt Ci nie pomoże bo to jak walka z wiatrakami

no wlasnie tutaj jest problem bo nie zmieniałem za wiele oprócz ataku z mountów :/ czy może mi ktos podać odpowiedni wpis dla yangów w bazie danych?

Ostatnio siadła mi baza danych więc moze to

Opublikowano

Więc pozostaje ci sprawdzenie game.core, mimo to syserr na serwerze i tak coś powinien pokazać.

Wiem że jest jakiś błąd dla /set Name max_hp x i sypie błędami ale żeby po wpisaniu gold i nie było nic w logach to dziwne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...