Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerbank do 80 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Szukam jakiegoś power banka w cenie do 80 zł bez dostawy ponieważ chcę kupić na allegro, ale:

- Dwa wejścia na kabel USB, aby podłączyć więcej niż dwa telefony i chyba to tyle... liczę na ciekawe propozycje + za pomoc.

Im taniej tym lepiej :D 

Aaa no tak, ostatnio w ładowarkach ciągle mi idą kable USB (po jakimś czasie nie ładują, co chwilę się wypinają) i mam pytanie czy to jest wina wejścia czy kabli? na nowych kablach przez jakiś okres all chodzi...

Opublikowano

Pod jaki telefon?

Jak nie ładuje nawet pod pecetem, to znaczy, że uszkodziłeś kabel USB.

M4 AQUA. :) Tak, nie ładuje nawet pod PC. Jakiś power bank polecasz może? 

Opublikowano

W takim wypadku musisz kupić inny kabel, lepszej jakości.

W Biedronce były takie power banki 10 000 mAh z dwoma złączami, nawet Quick Charge miały, kupiłem i wszystko działa poprawnie. Xperia nie ma Quick Charge, ale obecność funkcji nie zaszkodzi.

Opublikowano

W takim wypadku musisz kupić inny kabel, lepszej jakości.

W Biedronce były takie power banki 10 000 mAh z dwoma złączami, nawet Quick Charge miały, kupiłem i wszystko działa poprawnie. Xperia nie ma Quick Charge, ale obecność funkcji nie zaszkodzi.

Kiedy kupowałeś? 

Opublikowano

Jeśli temat jest nadal aktualny to ja polecam właśnie Xiaomi, najlepiej 10k pojemności. Sam go używam i przy Z3 z baterią o pojemności 3000 mAh, ładuje 2 x do pełna i jeszcze doładuje tak około 30-50% zależnie od poziomu baterii. Odnośnie do długich przewodów, to licz się z tym, że telefon będzie wolniej ładowany i będą występowały większe straty przy przekazywaniu energii. Zazwyczaj straty wynoszą około 25-30%, spowodowane jest to różnicą napięcia. Xiaomi masz na allegro po około 80-85 zł, ewentualnie ta 5 też jest spoko, dosyć cienka ale pozwoli na 1 pełne ładowanie, ewentualnie trochę więcej niż 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...