Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mapek

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam mapek typu coop tak sie to nazywa? xD Gram w csa około tygodnia mam jakieś 40h i jestem dosyć słabym graczem na turniejowe mam kare 7 dni a te inne tryby trochę mi się znudziły :(

Szukam mapek do pogrania na boty tak aby np bronić czegoś na mapie i cały czas wychodzą fale botów coś jak COOP HAWKDOWN u izaka to widziałem bardzo fajna mapka tyle że na 2 osoby :( 

Szukam podobnych mapek na 1 sam nie mogę znaleźć :( 

Lajki za pomoc :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dzięki :)

Wyraźnie napisał, że szuka mapek na jedną osobę.

Może być też 3-4-5 graczy chodzi o to żeby dało się zagrać samemu a nie co najmniej 2 osoby :)

TAK ŻEBY NIE ROBIĆ NOWEGO TEMATU PYTANKO :D

Są do csa jakieś przydatne komendy prawda? Mam ich np 10 lub więcej to muszę je wpisywać w konsole zawsze jak wejdę do gry? Czy da się je tak wpisać żeby zostały na zawsze a jak coś to usunąć?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dzięki :)

Wyraźnie napisał, że szuka mapek na jedną osobę.

Może być też 3-4-5 graczy chodzi o to żeby dało się zagrać samemu a nie co najmniej 2 osoby :)

TAK ŻEBY NIE ROBIĆ NOWEGO TEMATU PYTANKO :D

Są do csa jakieś przydatne komendy prawda? Mam ich np 10 lub więcej to muszę je wpisywać w konsole zawsze jak wejdę do gry? Czy da się je tak wpisać żeby zostały na zawsze a jak coś to usunąć?

http://sniper13.pl/csgo-config/
Tutaj wszystko pisze

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...