mako4446 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak wyłączyc pokazywanie np. jakiegoś miecza +0 który dropi z mobow? tzn. nie jest pokazany ze wydropil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To w końcu jak wyłączyć pokazanie dropu, czy włączyć?Bo skoro nie jest pokazany, że wydropił, to po co masz wyłączać? Nie rozumiem pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako4446 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Załozmy sytuacje ze dropie itemy, na ziemi jest pelno itemow ktore są nie porządane a tylko przeszkadzają lezac na ziemi.I pytanie brzmiało " ...tzn. nie jest pokazany ze wydropil. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako4446 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intern Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Załozmy sytuacje ze dropie itemy, na ziemi jest pelno itemow ktore są nie porządane a tylko przeszkadzają lezac na ziemi.I pytanie brzmiało " ...tzn. nie jest pokazany ze wydropil. " Znaczy żeby nie było widać tekstury że leży na ziemi czy żeby nie pokazywało nazw przedmiotów które leża na ziemi ??? Bo ja też nie rozumiem co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Musisz odpowiednio przerobić pliki klienta, by nie były pokazywane usunięte itemy, wtedy na ziemi nic nie będzie pokazane prócz tego co Cie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako4446 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Załozmy sytuacje ze dropie itemy, na ziemi jest pelno itemow ktore są nie porządane a tylko przeszkadzają lezac na ziemi.I pytanie brzmiało " ...tzn. nie jest pokazany ze wydropil. " Znaczy żeby nie było widać tekstury że leży na ziemi czy żeby nie pokazywało nazw przedmiotów które leża na ziemi ??? Bo ja też nie rozumiem co napisałeś. Chodzi mi o to żeby np normalnie wydropił halabarde+0 a po przerobieniu wogole by sie nie pokazywało ze go wydropiłem. Swego czasu byl gdzies poradnik jak to zrobic na pandoremt2, przydatne to było do farmienia sztabek ponieważ lot byl tam duzy, pelno smieci dropiło a po przerobieniu tylko sztabki i farmienie było bardzo łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.