Maddaa Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam. Mam pytanie czy spadła wam może ilość zarobionego uridium z boxów? Na podwajaczu dziennie dochodziłem do 6-7k uri na godzinę a teraz ledwo 2,5k Nie wiem czy to wina bota bo ilość 6-7k miałem na candy bocie ale teraz testowałem s-bota oraz Doba od V5 dev i niestety wynik max 2,5k Odnośnik do komentarza
mikuss97 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Spada nie opłaca się walic non stop , zrob 1 dzien przerwy Odnośnik do komentarza
Maddaa Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Potwierdzone info? Odnośnik do komentarza
BartexPlayer Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Potwierdzone info? Potwierdzam, zauważalny spadek po dłuższym boceniu. Poza tym przerwa 1-3 dni zrobi dobrze dla Twojego konta, bo chyba bana nie chcesz dostać? Odnośnik do komentarza
MPCpiotr Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zrób przerwę sobie. Myślę, że dzień spokojnie wystarczy Odnośnik do komentarza
Maddaa Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tylko o to chodzi, że do soboty mam podwajacz na skrzynki i licencje doba kupioną również do soboty. Puszczenie bocika tylko i wyłącznie na alieny było by okej ? Odnośnik do komentarza
Morness Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 no jeszcze jak wyciągniesz więcej urki (zależnie od stanu konta) i boć 24/7 bo szkoda licencji na marnowanie. Odnośnik do komentarza
Maddaa Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 no jeszcze jak wyciągniesz więcej urki (zależnie od stanu konta) i boć 24/7 bo szkoda licencji na marnowanie. Wyczuwam sarkazm. Akurat o Bana tu nie chodzi bo nasze kochane bugpoint jest zbyt tępe i szkoda im banować ich ostatnich graczy. Chodzi mi tylko o to czy skrzynki wrócą do normy bo dostawanie samych kredek i jedynki mnie jakoś nie pociesza. Odnośnik do komentarza
alibabalegends Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tylko o to chodzi, że do soboty mam podwajacz na skrzynki i licencje doba kupioną również do soboty. Puszczenie bocika tylko i wyłącznie na alieny było by okej ? Alienki, dosłowanie 24/7 na Dobie. Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość. Odnośnik do komentarza
bartek12451 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jaki najlepszy bot? Można link? Odnośnik do komentarza
Maddaa Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jaki najlepszy bot? Można link? Na Ten czas DOB od v5DEV. A darmowy to chyba S-bot. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.