Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sklepy offline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje sklepów offline. Orientujecie się może od kogo można by takie sklepy kupić? Albo może juz coś takiego krąży w internecie bo szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się płacić 800zł za coś co już jest za darmo. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie info i wynagrodzę lajkami :)

Opublikowano

Dzięki, przyda się :) Nie wieszcz czy nie ma tam przypadkiem jakiś backdoorów, czy bezpiecznie jest to wgrywać na serwer?

Mam jeszcze jedno pytanie żeby nie tworzyć nowego tematu. Tym razem chodzi mi o system szarf. To samo pytanie czy jest gdzieś w internecie czy jedyna możliwość to odkupić od kogoś ?

Opublikowano

Dzięki, przyda się :) Nie wieszcz czy nie ma tam przypadkiem jakiś backdoorów, czy bezpiecznie jest to wgrywać na serwer?

Mam jeszcze jedno pytanie żeby nie tworzyć nowego tematu. Tym razem chodzi mi o system szarf. To samo pytanie czy jest gdzieś w internecie czy jedyna możliwość to odkupić od kogoś ?

Sklepy od deco te co sprzedawał czyli raczej wszystko powinno być dobrze. Ale do końca pewności nie ma xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...