Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO problem z rozdzielczością

sofcik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chcialem sobie pograc na rozdzialce 720x576 w cs, stretched - ale nie wazne, bo na bb i na stretched mam to samo, mianowicie jak widać na ss http://imgur.com/a/EVaSN (bb) mam ucięty obraz, dość sporo (jak widać, odznaka ucięta przy randze), w czym może leżeć problem? dodam, że to raczej nie jest wina monitora, bo 16:10 1440x900 to taka rozdziałka powinna chyba na spokojnie pójść? ;/

Opublikowano

Problem może leżeć w skalowaniu interfejsu menu. Po prostu twórcy nie przewidzieli że ktoś może mieć chęć odpalić grę w tak niskiej rozdzielczości.

A w grze (w sensie podczas meczu) widzisz wszystko?

Opublikowano

Problem może leżeć w skalowaniu interfejsu menu. Po prostu twórcy nie przewidzieli że ktoś może mieć chęć odpalić grę w tak niskiej rozdzielczości.

A w grze (w sensie podczas meczu) widzisz wszystko?

niby tak, ale dajmy na to neexa (streamer z csgo) gra na tej rozdzialce, nie ma przycietego nic, a dodatkowo ja mam takie male paski po bokach na tej rozdzialce, a on nie

Opublikowano

W grze możesz dostosować sobie minimapę i inne paski ,przesuń wszystko bardziej do środka ,w wideo i tam poniżej masz taką opcję.

Jesli przeszkadza Ci to także w menu ,to po prostu rozszerz to w monitorze - na pewno masz takie opcję!

Neex również robi to w monitorze - obraz jest przesyłany z monitoru nie z systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...