Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z varami

dywanejro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem polegający na tym, że po prostu mam vary w cs go, głownie na Faceitach, na mm sie to nie zdarza. Vary skaczą czasami do 80. Potrafię grać 20 min faceita bez żadnego szwanku, potem zaczyna sie dziać coś niedobrego i jest do końca meczu. Czytałem, że może to być od małej ilości Ramu, no ale to przecież niemożliwe. Format zrobiłem, problem dalej jest, paste na procku wymieniłem, ja już nwm o co chodzi.. Proszę o pomoc! 

Windows 7 Ultimate 64bit 
AMD FX-6100-Six-Core-Processor 
Nvidia GeForce GT 630 
16GB RAMU

Opublikowano

Z czego masz internet ? Korzystasz z Kabla czy z Wifi?

Jak masz Vary otwórz Menedżer Urządzeń i zobacz jaki proces ma największe zużycie procesora

Na jakiej rozdziałce grasz?

76561198375594763.png

Opublikowano

Internet Orange, łącze przez wifi,  rozdziałka 4:3.  Dodam jeszcze, że wcześniej nigdy nie miałem takich problemów, problem występuje tylko na Faceitach po pewnym czasie gry. Gra na mm'ach wygląda normalnie i nie ma żadnych problemów.

Dodam jeszcze ss jak to wygląda i to się dzieje wszystko w jednym momencie, a gdy widzę, przeciwnika, albo wybucha granat to już jest tragedia.

17141366_1348035728589682_2093797121_n.j

Opublikowano

To wina internetu ,również posiadałem owy problem ,po napisaniu identycznego tematu na paru forach ,dostałem odpowiedź ,że to właśnie jego wina ,więc go zmieniłem i problem więcej nie występował.

Powiem Ci jeszcze ,że tak samo jak u Cb na mm'ach normalnie małe vary ,natomiast już na faceitach problem był nie do zniesienia.

Po zmianie internetu ,wszystko wróciło do normy:)

Parę dodatkowych porad : 

-przeinstaluj sterowniki ,począwszy od sterowników komputera do sterowników router'a

-zmień w opcjach gry przepustliwość łącza 

-przeinstaluj cs'a

-jeśli masz na CS GO ustawiony wysoki priorytet lub parametr startowy - high to go usuń

-włącz renderowanie wielordzeniowe

Również ludzie ZALECAJĄ ,usunięcie aktualnego configu i zrobienie go na nowo.

@UP

Var- Variance dosłownie niezgodność położenia twojego do położenia na czasie serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...