Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do 250 zł i mysz do 200 zł

mR.LoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na kupno myszy:200 zł
Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): fingertip
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.):gry -gry fps/moba
Używane DPI:400
Rozmiar dłoni (w centymetrach):19,5 - od dołu dłoni do końcówki palca środkowego
Wymagania specjalne:Obecnie korzystam z myszy od A4tech i jest to model x705 Extra Fire. I właśnie kształtem szukam czegoś podobnego. Potrzebuję programowalnych przycisków(dwóch - po prawej stronie lewego przycisku. Pomiędzy kółkiem i LPM. Drugi - po prostu po lewej stronie myszy pod nadzorem kciuka), dobrej jakości sensor, mała waga. Oraz możliwość ustawienia wartości DPI. Odrzucam bezprzewodowe i te gejmingowe myszki świecące lepiej niż moja choinka co roku. Oczywiście będzie to do grania, ale bądźmy poważni nie zapłacę dodatkowej stówy za diody

KLAWIATURA

Kwota: 250zł

Typ: mechaniczna, niski profil.

Nie biorę pod uwagę bezprzewodowych. Słyszałem że za tą cenę nie ma DOBRYCH mechanicznych klawiatur. No... może źle słyszałem. Nie miałem mechanicznej klawiatury. Bardzo mi zależy na niskim profilu bo od 4 lat korzystam właśnie z takiej z niskim profilem i dodatkowo ma mniejsze przyciski niż inne. Fajna sprawa. Ogólnie to jest przecena na Trust GXT 870 - wysoki profil ale dobra cena - co myślicie o tej klawie? Jeśli ktoś ma taką klawiaturę do 250 zł to poproszę o pochwalenie się tutaj - sprawdzę może mi podpasuje :).

Pozdrawiam

@Edit zmiana ceny do 400 zł. Tak patrzę na te klawiatury i patrzę... I w sumie to bardzo mało mechaników mieści się w tej cenie.

Razer Ornata - niski profil i jest membanowo-mechaniczna. Póki co na miejscu pierwszym, bo to jedyna niskoprofilówka jaką znalazłem :P

Do zamknięcia.

Wyszło tak, że zamówiłem steelseries mx500 i rival 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...