Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quake - zapisy do bety

Vtree

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Złapałem klucz do bety w ten weekend, ale przez problemy typowe dla gier w fazie beta niestety nie pograłem. Ale dostałem za to maila, że na dniach będą rozdawać kolejne klucze, bo będzie kolejny etap beta testów. Więc ci co się zarejestrowali sprawdzajcie swoje maile w najbliższym czasie :P

tuupLcJ.png

to nie jest zawartość gry więc mam nadzieję, że mnie Bethesda za to nie powiesi :P

Opublikowano

Tak, ale oni nie wysylaja Ci go odrazu, musisz czekac, a tez nie wiadomo czy Ci go przysla, ja dostalem swoj po 4 tygodniach

Mi nic nie wysylali, po podaniu maila i zaakceptowaniu regulaminu wyswietlil sie klucz do bety na tej samej stronie :P

Opublikowano

Mi nie odpala w ogóle gra :D Nie zdąży się interfejs załadować, ba nawet reklamy które są na początku i się wywala proces bez żadnego crasha. Nie chce mi się z tym szczypać :P już 4 x reinstall gry robiłem łącznie i nie zagrałem ani razu :D

Opublikowano

Nie znajdę, mnóstwo ludzi ma ten sam problem co ja, ale nikt jeszcze nie doszedł do rozwiązania problemu :) Przy poprzednim problemie też nikomu z poszkodowanych nie udało się tego rozwiązać. Więc pozostaje czekać bo próbować na własną rękę to rozwiązywać już mi się nie chce :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...