Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy nowa operacja?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile można czekać na nową operację?

Minęło już ponad pól roku co jest najdłuższym odstępem między operacjami.

Jak zobaczyłem operację wildfire to bardzo mi się spodobała.

Operacja w lipcu się skończyła, więc kiedy wyjdzie nowa?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Według mnie nowa operacja zostanie wprowadzona wraz z nowym de_dust2. A kiedy to się stanie? Można przypuszczać, że najprawdopodobniej będą to wakacje.

Opublikowano

Operacje imo są zbędne w dodatku ze trzeba za nie płacić, kupiłem jedną i jakoś mnie to nudziłem ze jakieś boty ciorałem. Lepiej gdyby sie skupiali na bugach i problamach technicznych.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Operacje imo są zbędne w dodatku ze trzeba za nie płacić, kupiłem jedną i jakoś mnie to nudziłem ze jakieś boty ciorałem. Lepiej gdyby sie skupiali na bugach i problamach technicznych.

Ja p******* co to za opinia xD. Operacje są z*******e i świenie się na nich bawi z ziomeczkami + to zawsze jakieś urozmaicenie do gry. I trochę słaby argument z bugami skoro CS:GO cały czas idzie do przodu.

Co do tematu- żeby wyczaić kiedy wyjdzie operacja trzeba patrzeć na Workshop i twórców map, którzy dają jakieś leaki odnośnie nowych operacji.

Opublikowano

pewnie w jakąś pamiętną date albo w taki dzień czy wydarzenie,kiedy dużo ludzi będzie chciało kupić,np wielkanoc albo przed nią,ale tego nie wie nikt

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Znaczy z tego co obserwowałem to małe aktualizacje moga być w obojętnie jaki dzień, ale takie większe w sensie nowe skrzyneczki, ostatnie operacje, nowe inferno itd wychodziły w czwartki. Datę mogą jedynie twórcy wybranych map, ale oni utrzymują to w tajemnicy.

Opublikowano

k***a ale ile ja mam czekać, tamta operacja moja 1 w CS:GO była tak fajna że aż szkoda jak skończyłem wszystkie misje

masz warsztat z customowymi mapami do dyspozycji jak tak bardzo lubisz robic misje

235761444056892195480.gif

Opublikowano

k***a ale ile ja mam czekać, tamta operacja moja 1 w CS:GO była tak fajna że aż szkoda jak skończyłem wszystkie misje

masz warsztat z customowymi mapami do dyspozycji jak tak bardzo lubisz robic misje

Przeszedłem praktycznie wszystkie

Opublikowano

Przeszedłem praktycznie wszystkie

stworz wlasne, sprobuj swoich sil w innych grach np. l4d2 tam masz mnostwo map do wyboru przy ktorych bedziesz swietnie sie bawil

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Są jakieś leaki? Youtuber mnie nahypował w czwartek nad ranem o 1:00 bo dowiedziałem się o aktualizacji, patrzę, jakaś duża, a tu dodali nową mape.

Czyli zapewne kolejna operacja za miesiąc najszybciej :(

Jest to prawda że dodali do plików takie mapy? https://www.youtube.com/watch?v=g9YOdgEDT7o

nie, mcskillet tak dla beki daje fake info w filmach

nie licząc paybacka to podczas każdej operacji była skrzynka, a przerwy między nowymi to 1/1,5 miesiąca, więc najbliższy termin to gdzieś pod koniec kwietnia

tenor.gif

Opublikowano

Są jakieś leaki? Youtuber mnie nahypował w czwartek nad ranem o 1:00 bo dowiedziałem się o aktualizacji, patrzę, jakaś duża, a tu dodali nową mape.

Jest to prawda że dodali do plików takie mapy? https://www.youtube.com/watch?v=g9YOdgEDT7o

nie licząc paybacka to podczas każdej operacji była skrzynka, a przerwy między nowymi to 1/1,5 miesiąca, więc najbliższy termin to gdzieś pod koniec kwietnia

Jakie fake info skoro nie jedna osoba to pokazała

Opublikowano

http://sjp.pwn.pl/slowniki/SARKAZM.html

tenor.gif

Opublikowano

http://sjp.pwn.pl/slowniki/SARKAZM.html

To nie brzmiało jak sarkazm

Opublikowano

Według mnie operacja może wyjść jeszcze w marcu, co prawda wyszła skrzynka dopiero co i jest w cenie, ale przed operacją Wildfire tydzień czy tam dwa wyszła chyba Chroma 3, i mimo że kosztowała chyba cos koło 2 euro to operacja wyszła :P A widać że Valve już chyba poważnie zabiera się za tworzenie nowej operacji, w czwartek pojawiły się w plikach różne rzeczy na to wskazujące, a wczoraj też była aktualizacja, która wprowadzała tylko poprawki na mapach które mogły mieć max 100mb, a aktualizacja miała prawie 700mb, więc coś może być na rzeczy :P

Opublikowano

Nie opyla im się dawać teraz operacji.Koniec Kwietnia/Początek Maja.Jak do tej pory nie wyjdzie to dopiero po majorze ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...