Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na dopiski

waid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o plugin na dopiski przy nicku, nie chcę wgrywać pluginu na gildię albo teamy, po prostu chciałbym żeby przy nicku pisało (w zależności od tego co ustalę) np. 

[wildcrew]waid

Nie szukam pluginu na gildię a na dopiski, może być też np. [smieszek] Albo coś ...

Dzięki wam z góry :p

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o same prefixy, bez jakichkolwiek uprawnień z tym związanych to wystarczy, że w googlach wpiszesz "plugin na prefix" i wyskoczy ci tego pełno ... od wyboru do koloru. Przykładowo masz Pluginy takie jak: Simple Prefix, Easy Prefix itp..

Znajdź jakiś i poszukaj sobie na youtubie poradnik do wybranego pluginu, tego jest masa.

Ja natomiast preferuje pluginy takie jak permissionex lub permissions bukkit. Dlaczego? ponieważ posiadają one prefixy tak jak chcesz + możesz do każdej oddzielnej rangi z prefixem nadać osobne uprawnienia ;) 

Opublikowano

Ten wyżej dobrze gada. Nie instaluj kolejnego pluginu jeśli jakiś który masz już to robi. Złota zasada, dobry serwer nawet enderchest uciągnie. Pex zrobi to świetnie. Chociaż na pewno go masz, to to samo możesz zrobić przy pomocy Essentials.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

A pomoglibyście stworzyć grupę która byłaby obok innej ? Chodzi mi o to aby było np.

(ten prefix co mi chodzi tylko że na czerwono z szybko "latającymi" znakami obok)   [WildCrew] [Admin]...

Daje link do pastebina z moimi grupami :D 

http://pastebin.com/WEjHVXAh

Opublikowano

@up

A pomoglibyście stworzyć grupę która byłaby obok innej ? Chodzi mi o to aby było np.

(ten prefix co mi chodzi tylko że na czerwono z szybko "latającymi" znakami obok)   [WildCrew] [Admin]...

Daje link do pastebina z moimi grupami :D

http://pastebin.com/WEjHVXAh

Dobra dziękuje za pomoc, problem rozwiązany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...