Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam wszystkich . Czy jest duża szansa że dostanie się bana za ibota? Proszę o szybką odpowiedź . Oczywiście będą + każda informacja będzie przez zemnie nagradzana + jeśli będzie na temat :PP

Macie po " - "

Opublikowano

Sa duze szanse, jak za kazdego

Jak chcesz botowac dluzszy czas to zainwestuj w sbota

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Szansa na bana jest 3 w kolejności .

tzn:

1. najmniejsza bonowalność sbot

2. sroking

3. Ibot

Minimalna różnica jest między ibotem a srokingiem więc bez obawy :) Bany są losowe, więc jak masz dostać - to dostaniesz. Przydałoby się kupić ciut silków, bo prawdopodobnie zmniejsza możliwość blokady konta.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
Przydałoby się kupić ciut silków, bo prawdopodobnie zmniejsza możliwość blokady konta.

Jak sam napisales powyzej

Bany są losowe, więc jak masz dostać - to dostaniesz

Silki nie zmniejszaja szansy na bana

P.S. Usuwaj Pliki dump i rd po kazdym zalogowaniu do gry

i zmien nazwe pliku SilkErrSender

Uczeń
Opublikowano

A jak kupowałem ale 2 lata temu to nadal mam tą mniejszą szanse czy już tak jak bym nigdy nie kupił? Bo miałem długą przerwę i tak jakoś muszę z lvl nadrobić ;/ @@ Thx za dotychczasowe info. jesteście super :)

Macie po " - "

Opublikowano
A jak kupowałem ale 2 lata temu to nadal mam tą mniejszą szanse czy już tak jak bym nigdy nie kupił? Bo miałem długą przerwę i tak jakoś muszę z lvl nadrobić ;/ @@ Thx za dotychczasowe info. jesteście super

Chodzi ci o sbota?

Opublikowano

Dla pocieszenia powiem Tobie tak, na tym bocie wbiłem 80lvl i wyfarmiłem 60lvl z 500k sp (bez kupowania silków)...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Uczeń
Opublikowano

2 PYTANIE CO TRZEBA ZROBIĆ BY ZMNIEJSZYĆ SZANSE NA BANA ? ((chodzi mi o nie wiem skasować jakiś program albo coś jakiś inny jeszcze sposób niż ten co podał goyro93

Macie po " - "

Opublikowano

Jeśli masz folder dumb a w nim pliki to je kasuj, możesz zmienić nazwę takiego pliku w folderze silka z ikonką przedstawiającą wykrzyknij, Więcej "sposobów" nie znam.

folder Dumb się pojawia(przynajmniej mnie) po crashu clienta, jeżeli nie było takich to w tym folderze nie powinno się nic znaleźć.

Co do skuteczności tych sposobów to nikt nie potwierdzi, że to daję skuteczność.

Ja bociłem charem kasowałem te pliki i przy 45lvl ban.(wtedy były jeszcze 7 dniowe :P)

Podsumowując, chcesz bocić to boć, nie dziw się potem, że masz bana. Każdy gracz ci może powiedzieć co innego nt banowania za iBota, bo różnie bywa

Uczeń
Opublikowano

Ok thx porobię tak jak piszecie :) oczywiście + macie ;]

Macie po " - "