Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GodSro Cap110 GodSilks PoGweapons NEW SERVER

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu po wbiciu na serva :przydałby się grab pet 3 dni,pare speed potów, 1k hp/mp potków, avek z 2 magic options i trochę więcej sp a i skile sie resetują na f1 po tp :) Arrowy znikają po zmianie dg bowa, nie da sie do Cb pisać ingame jak masz [GM]"spacja"nick daj bez spacji inaczej pm niemozliwe :)

Opublikowano

nie martw sie mam problem tylko z pobraniem klienta ale chyba jest juz okey

@Edit wkurza jedna istotna sprawa wszystko okey z ta zmiana soxow na wiekszy lvl przy porcie ale dlaczego ciagle znikaja strzaly??

Bowman ma najprawdopodobniej to że gdy zmieniaja sie soxy kasuje sie automatycznie spot z arrowami.

.

Opublikowano

oik90

Jak na wiekszosci betach malo osob sie pojawia, z racji tego, ze nowy server, nikt nie zna i kazdy ma wlasnie takie podejscie '' ile osob gra? warto ? '' 

Najlepiej wejsc samemu i zachecic innych, wtedy bedzie wiecej, ja jako GM piszac, zeby ktos wszedl jakos go tym nie namowie, lecz XYZ moze :)

A teraz odpowiedz na pytanie, aktualnie na serverze sa 4osoby, zainteresowanie jest wieksze wsrod polakow, tutaj na mpc,  pewnie z racji tego, ze pod postem jest ponad 30opowiedzi i 700wyswietlen, na innym forum juz tak to nie wyglada i zainteresowania nie ma, zarejestrowanych jest okolo 20 na ten moment. Mysle, ze jak na ten moment gdzie nikt sie nie wypowiedzial na temat servera czy warto sprobowac lub czy zbierac na niego ekipe to i tak dobry wynik :) widzialem servery ktore nei mialy jakiego kolwiek zainteresowania :)

Opublikowano

mozesz odblokowac IM wtedy bd prawdziwa beta.

Mozna sprawdzic wbijanie immo jak i upgrade broni.

Raty sa okey botowanie bd legalne?

.

Opublikowano

odblokowac IM ? Do kazdego nowego otwartego konta dodaje 25k silkow, jesli nie masz podaj login na privie :), botowanie jest legalne, 2ip limit, z tym, ze job, dangeony i eventy ktore bd dodane sa 1ip :)

Aby miec silki w grze trzeba wejsc na strone i zrobic transfer WP -> Silks in game 

Silki dodane do nowych kont

Opublikowano

Trochę przegryw robiąc 2 postać na tym samym koncie kończymy z zerowa ilością SP i bez startowych itemków. Trzeba teraz od nowa konto zakładać.

39434045205580687773.jpg
Opublikowano

Jest wszystko git mógłbyś raty włączyć wieksze to można sprawdzić wszystkie skile.

Co do unique mogło by coś konkretnego z nich lecieć.. Ale wiadomo nie za każdym razem.

Jest wszystko git mógłbyś raty włączyć wieksze to można sprawdzić wszystkie skile.

Co do unique mogło by coś konkretnego z nich lecieć.. Ale wiadomo nie za każdym razem.

.

Opublikowano

Zapraszam chętnych do testowania i udostępniania swoich pomysłów. GM jest bardzo miły, i chętny na nowe pomysły, można stworzyć dobry Polski serwer. 

Opublikowano

Serwer wygląda dobrze.Bardziej martwię się o reklamę serwera... Ale to już zobaczymy po starcie :). Trzymam kciuki i zapraszam wszystkich do gry.

Opublikowano

A ja mam problem za każdym razem przy uruchamianiu wyskakuje mi komunikat z plikiem MSVCR100.dll nawet kiedy pobiore takowy se str dalej mi go pokazuje

Opublikowano

Serwer zostawilem bo w niczym nie przeszkadza, bedzie zamkniety w czwartek i otwarty w piatek na grand opening :) do stronki bedzie dodana zakladka z regulaminem, co do designu to juz nie dlugo :)

Ps daje szanse jeszcze tym, ktorzy nie zdazyli zagrac, a free silki na otwarciu sie przydaja :)

Opublikowano

No to chyba że ;) Fajne podejscie do spuznialskich ;) Generalnie Juz sie balem ze cos nie tak ... 

Gralem i Ci napisze tak z mojej perspektywy :

a) zmniejsz raty do x5 niech lduzie pograja chociaz te 5-6dni do maxa

B) mam nadzieje ze z tymi unique to tylko taki bug na probce bo po 8 chodza ;P 

c) generalnie 110lv za duzy ,ale to juz kwestwia gustu . Moj main to 80 ;)

Ogolnie server bedzie fajny , cos innego . Zrob wszystko co w twojej mocy aby byl to server z piekla gap 80 gdzie karawanki to byla podstawa .

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...