Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa nic co tyczy się jednego serwera

Micchik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Zacznę od razu. Mam problem tyczący się VictoryCraft. Przedwczoraj wywaliło mnie z serwera jak to czasem się zdarza i od tamtego czasu nie mogę połączyć się z serwerem, forum i TSem serwerowym jakby mój router zablokował wszystko co tyczy się tego serwera. Nie mogę się połączyć z niczym kiedy jestem podłączony do własnego internetu. Na innym WiFi czy danych komórkowych wszystko działa. Czy jest taka możliwość że mam jakoś w ustawieniach zablokowane ich serwery? Reset routera, wyłączanie i włączanie firewalla, dodawanie portów TPC i UDP na 25565 nic nie daje, znalazłem na internecie również możliwość usunięcia czegoś w pliku "hosts" znajdującym się w (C:)/Windows/System32/drivers/etc ale nic w nim nie ma. Serwer jest ciągle aktywny tylko mi nie działa. Do tego czasu grałem na nim ok. 2 tygodni bez żadnych problemów. Proszę o pomoc, mam nadzieje że teraz jest bardziej zrozumiale.

Kiedy chce wejść na serwer ładuje się i wyskakuje "java.net.connectexception connection timed out no further information",

na forum " Ta witryna jest nieosiągalna Serwer www.victorycraft.net potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. ERR_CONNECTION_TIMED_OUT",

na TeamSpeaku "Połączenie z serwerem nie powiodło się".

@edit: Post zmieniony na bardziej zrozumiały

Opublikowano

Może serwer padł?

Edytuj ten post tak, aby dało się cokolwiek z niego wywnioskować i w jakiś sposób Ci pomóc, bo nic nie rozumiem, oprócz tego, że nie działa Ci ich serwer forum i ts

Opublikowano

I sytuacja serwera wygląda tak minecraft-list.pl/?page=list&id=5659 (jak widać gra ponad pół tysiąca ludzi) a u mnie tak imgur.com/a/NTpVI Serwer się wczytuje i to jest wszystko, nawet obrazka serwera nie ma.

Opublikowano

"Przedsionek" strony wygląda tak imgur.com/ahAWWfB jedyne co mi działa to Sklep a jak wejdę w forum lub kontakt wyświetla się to imgur.com/ud4Fe6X

I dzieje się tak tylko jak jestem połączony przez swój internet, przez inny internet np na telefonie działa wszystko jak powinno.

Opublikowano

No widzisz, ja też grałem sobie normalnie i nagle internet mi się rozłączył a potem patrze mi nie działa a innym działa. Oraz inna osoba miała ten sam router i miała takie same problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...