Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Enderchest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się różni pakiet na enderchest dla początkujących a zaawansowanych. Wiem aby ze cena ale to jakas różnica między tymi dwoma? Dla początkujących są jakieś bugi czy cos?

Opublikowano

Czym się różni pakiet na enderchest dla początkujących a zaawansowanych. Wiem aby ze cena ale to jakas różnica między tymi dwoma? Dla początkujących są jakieś bugi czy cos?

Różnią się parametrami 

Maksymalna pamięć ram w starterze to 1.5gb natomiast w zaawansowanym 32768 MB.

Nie polecam ci tego hostingu. Według mnie najlepszymi hostingami są: lvlup, crafthost i TitanAxe

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu co do małych serwerów niech bedzie - ale co do duzych stanowczo nie - mam tam serwer od 2014 z przerwami i nie było dnia kiedy nie było lagów przy graczach 100/100 - jak zawsze hosting tłumaczy się ze jest to wina moja lecz w godzinach wieczornych lagi te nie wystepują - mają przeciążone serwery i tyle - pozdrawiam

Opublikowano

Kiedyś posiadałem serwer na tym hostingu i muszę ci powiedzieć, że niezbyt zadowolony byłem z niego.

Obecnie są lepsze hostingi np: titanaxe, lvlup czy ovh. Co jak co ale enderchest niestety nie sprostał moim oczekiwaniom.

Opublikowano

Nie polecam, polecam lvlup.pro vps nawet ten za 20zł. Daje rade, a na vps łatwo jest zrobić serwer ;p sam sie o tym przekonałem. Do tego możesz zrobić na nim też ts3.

ggg.gif

Opublikowano

Enderchest ssie pałkę za przeproszeniem. Kiedyś był hajp na te "unlimited", więc zarobili dużo hajsu i teraz mają wywalone. Nawet na odpowiedź w supporcie trzeba czekać powyżej 48h.

Jedyny dobry hosting teraz to lvlup.pro, support w miarę szybko odpowiada, duża dostępność serwerów, wiele ofert i nawet forum jest, które nie dotyczy tylko samego hostingu.

dałbym screen, ale zaraz się przyczepią, że udostępniam prywatne rozmowy, więc cytat jednego z gmów;

"ale bywa tak że po 3 miesiącach pozwalamy założyć komuś konto na legalu"

Opublikowano

Nie kupuj nigdy na enderchest :) Są na tym hostingu częste lagi najbardziej polecam ci kupić albo serwer dedykowany, VPS lub po prostu kupić na crafthost lub pukawka :D

Opublikowano

Ja polecam jestem zadowolony i ceny mają przyzwoite oraz  bardzo rozbudowany sklep

Co Ty gadasz gosciu? xDDDDDD

Ja mam tam serwery od 2013 (rozpoczecia tego hostingu) nie bylo dnia zeby nie bylo lagow na tym hostingu

Opublikowano

Widzę, że wszyscy lecą po Enderchescie. Więc i ja się wypowiem na temat temat. Odkąd wycofali ofertę "Unlimited" to duża część osób odeszła z tego hostingu. Co do kolegi, który pisał, że przy 100/100 miał lagi to chciałbym poznać: ILOŚĆ RAM SERWERA, ILOŚĆ PLUGINOW i LIMIT PROCESORA. @zastur123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...