Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inf]Częste Kradzieże.

3rn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym temacie chciałem powiadomić Was o tym byście nie używali w Modzie Kamera (na polskim Metku) funkcji Zapisywania Passów. Najprawdopodobniej przez to ktoś okradł moje konto. Jest to bardo prawdopodobne, ponieważ wystarczy zrobić mały pliczek nawet bez wiruska, który przesyła plik - "loginsetting.cfg" po czym nasze passy zostają przesłane do obcego komputera. Straciłem w ten sposób EQ warte około 40kk i dodatkowo jeszcze 25kk z Ekwipunku. Nie używałem niczego poza EasyMetin2 i Metin2mod_pl (by KaMeR) z oryginalnej strony. Nie wiem zatem jakim cudem moje passy mogły znaleźć się pod wpływem osoby trzeciej. 

Jeszcze raz ostrzegam przed używaniem Funkcji zapisywania Hasła. I proszę nie dawajcie minusów za to, że Was ostrzegam. Mojemu koledze przydarzyło się to samo, tylko że stracił 2kk. Informacje te napisane są dla Waszego dobra, a nie do zniechęcenia korzystania z ułatwień gry. Jeżeli mi nie wierzysz i nic się jeszcze Tobie nie przydarzyło, to ostrzegam, że kiedyś twoja kolejka przyjdzie, tylko przełożysz sobie około 20kk na konto i następnego dnia nie będziesz ich miał.

Dziękuję za przeczytanie tej informacji. Jeżeli nie chcecie, to nie stosujcie się do niej...

Opublikowano

... Mod kamera nie ma nic do rzeczy na forum był nawet TuT jak zrobić zapisywanie haseł .... mnie tylko na monastyrze raz okradli ale to było z 2 lata temu

Opublikowano

Nie zaprzeczam temu, ale też wątpię w to, żeby jakimś cudem okraść kogoś nie znając jego passów ani żadnych informacji ; /

Opublikowano

W sumie to i mi okradli postać w ten czwartek.A 2tyg wcześniej zainstalowałem tego easymetina +kamermoda.Zapisałem passy i w ten czwartek patrze nic eq/kasy przyjaciół i eq nie było warte 40kk lecz 500kk i miałem też 61kk w eq...A i wszystkich przyjaciół mi usunęli.

Możliwości ukradnięcia:

-Zapisywanie passów

-Easymetin

-Łamią hasła nawet nie wiem jak bo siłę hasła miałem prawie max i składało się z 10liter +cyfr.

League of Legends

Opublikowano

Własnie wchodzę na konto zainstalowalem easy metin 3 dni temu

Zapisałem hasło-Teraz wchodzę a tu nic nie ma ;/ no to 53 lvl poszedł się jebać Kurwa mac 850kk straciłem ;///

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

hahah a ja straciłem kurde 70lvl 1kkk 999kk bo pobralem metina .....

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Małe pytanko, a czy po zapisaniu passów ofiarowaliście komuś całego klienta z tym pliczkiem, w którym siedzi hasło ?? W ten sposób jeden kumpel stracił eq bo dał moda kamera z pliczkiem logginsenttigs gdzie było id i hasło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noo weź!! że tak powiem - KURWA M@Ć!!!!!! noo ja miaałem identiiko, słowo w słowo przypadek! zrobiłem tak samo - dałem zapisz ten loginek i passy.. :l

i po około 3-4 dni przerwy eq buhh.. :l

----------------------------------------------------------------------

naprawdę radzę uważać na to - i dałbym jako główny temat na głównej o hackach do mt2 serio - bo tak niektórzy tracą swoje eq/postacie idt.

1284282093-U138092.png

Yo !

• Dodaj nową pozycję...