Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wynajęcie pokoju

Uossu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam tak głupie pytanie że głupszego się chyba nie można spodziewać ale kompletnie nie wiem. Na kawalerke mnie raczej nie stać więc pozostaje mi wynajem pokoju i tu nasuwa się pytanie czy to sam pokój bez możliwości korzystania z łazienki/kuchni? nie wiem czy mam dosłownie to interpretować czy jednak mogę korzystać z łazienki?

Jak z internetem czy są możliwości podłączenia się gdzieś w warszawie(bibloteka/ ..whatever) jeśli właściciel nie bedzie miał? nikt mnie w to nie wtajemniczał

Opublikowano

Oczywiście, że z dostępem do łazienki i kuchni. Gdzie niby miałbyś się myć?

A jeśli w mieszkaniu nie będzie internetu, to możesz sobie wykupić internet mobilny np. u któregoś z operatorów komórkowych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Raczej logiczne, że wynajmując u kogoś pokój będziesz mógł korzystać z łazienki i kuchni, zresztą o wszystkie niejasności możesz dopytać się właściciela.

Polecam zapytać się o umeblowanie i sprzęt w kuchni czy cuś żeby wiedział co ze sobą zabrać, i najważniejsze ile mniej więcej wynoszą rachunki żebyś nie wpierdzielił się w jakieś bagno.

Polecam poczytać na internetach bo takich tematów jest sporo.

Pozdrawiam i życzę powodzenia, mnie też niedługo to czeka  :D

Opublikowano

Raczej logiczne, że wynajmując u kogoś pokój będziesz mógł korzystać z łazienki i kuchni, zresztą o wszystkie niejasności możesz dopytać się właściciela.

Polecam zapytać się o umeblowanie i sprzęt w kuchni czy cuś żeby wiedział co ze sobą zabrać, i najważniejsze ile mniej więcej wynoszą rachunki żebyś nie wpierdzielił się w jakieś bagno.

Polecam poczytać na internetach bo takich tematów jest sporo.

Pozdrawiam i życzę powodzenia, mnie też niedługo to czeka  :D

Oczywiście, że z dostępem do łazienki i kuchni. Gdzie niby miałbyś się myć?

A jeśli w mieszkaniu nie będzie internetu, to możesz sobie wykupić internet mobilny np. u któregoś z operatorów komórkowych.

ok dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...