Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candybot i boxy

OrionMeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wczoraj zacząłem korzystać z Candybota, wszystko działa jak należy, ale problem jest taki, że wychodzi mi tylko ok. 1,5k/h ze skrzynek. Zbieram na ful napędach, na x-6, x-8, 4-3, bez peta bo nie mam protokołów i mechanizmów, bez pp pod boxy, vegą i golcem, co można zrobić, żeby bocenie było efektywniejsze?
Edit: Na jednym koncie mam podwajacz skrzynek

Opublikowano

Candy własnie w tych okolicach zbiera ok. 1500 urki na godzinę, sporo boxów omija niestety.

Jak zwiększyć efektywnośc?

+podwajacz

+zbierać na bitewnych

+pet + protokoły wydobywcze / radarowe

+profil w boxy daje 32% więcej urki

Opublikowano

peta ogarnij i już dużo lepiej będzie ;) 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Z profilem pod boxy (21pkt 20%więcej z boxów)12 protokołów wydobywczych peta  golec full napędy na 4-1 podwajacz + premka  daje około 5-6k na godzinę chyba że robisz przerwy w boceniu np 3 dni to po 12 potrafi na godzine zebrać a jak dużo zbierasz to uri zwalnia ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...