Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kret już Cie sponsorować nie chce?

Bo w sumie dobry sponsor :D

Opublikowano

nie polecam persergi oszuka was na 1 lepszej okazji tak samo jak mi ukradl eq TO DZIECIAK ma 17 lat i jest w 2 gimnazjum

jasne każdego oszukuje xD jak ktoś ma wątpliwości to mogę zawołać tutaj osobę która sponsorowala mi projekty i sama napisze czy go kiedykolwiek oszukałem czy nie. Poza tym złodziejem jesteś tylko ty dalej czekam aż oddasz pieniądze sponsorowi za niedokończona serię na kanale co do tematu @Algade możesz już zamknąć bo znalazłem juz osobę

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie interesuje ludzi sponsor tylko opinie opinię się tworzy lata a zepsuć ją idzie w 1 minutę jak ty sobie ją zepsułeś i wiele osób to powie... 

Cyrk.png

Opublikowano

nie polecam persergi oszuka was na 1 lepszej okazji tak samo jak mi ukradl eq TO DZIECIAK ma 17 lat i jest w 2 gimnazjum

jasne każdego oszukuje xD jak ktoś ma wątpliwości to mogę zawołać tutaj osobę która sponsorowala mi projekty i sama napisze czy go kiedykolwiek oszukałem czy nie. Poza tym złodziejem jesteś tylko ty dalej czekam aż oddasz pieniądze sponsorowi za niedokończona serię na kanale co do tematu @Algade możesz już zamknąć bo znalazłem juz osobę

17/2 :) wiecej nie musze pisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...