Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parabellum

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to nie ta gra ale na tym forum nie znalazlem o tym dzialu, a wiedz mam te Parabellum(dziwna nazwa xD) wlazea tu nic zero plansz jedyne co tam jest to Charakteryzacja postaci a w filmikach na YouTube sa Gameplay'ea ich raczej GM'y nie zrobily to jak ktos wie jak sie wlacza plansze a moze trzeba jakis program nie wiem wiedz jak ktos wie to prosze o info

Opublikowano

Prawdopodobnie wybierasz postać, ustalasz nick postaci i wtedy masz Training, po treningu masz Channel + Servery

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Watpie nie ma zadnego treningu, kupic to chyba nie bo to beta i patrzylem na gry online i byla data produkcji 2010 ktorys tam lipca korcze bo chce mi sie pograc w jakas nowa gre <_<

Opublikowano
Ej a mam pytanie. Czy parabellum można kupić?

Na ten czas nie ma możliwości kupna tej gry, ponieważ występuje ona w wersji BETA

Watpie nie ma zadnego treningu, kupic to chyba nie bo to beta i patrzylem na gry online i byla data produkcji 2010 ktorys tam lipca korcze bo chce mi sie pograc w jakas nowa gre

Wejdź na stronę Gry MMO - masz tam duży wybór z poszczególnymi typami gier.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Ja trochę grałem ale komp mi nie wyrabiał za bardzo. Z tego co widziałem czy zrobiłem w tej grze to jestem zadowolony fajna gierka co do serwów jak zrobisz postać to później będziesz miał serwy w każdym razie ja nic nie potrzebowałem oprócz gry żeby grać

23400149.jpg