Raytlion Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Cześć, jak to jest z działalnością s-bota? Chodzi mi mniej więcej ile urki wykręca na godzinę i czy lepiej go używać na alienach czy na skrzynkach. Candy to już przeszłość, a ten DOB podobno płatny, jako że nie wydaje kasy na gry szukam darmowej alternatywy. Odnośnik do komentarza
DO123321 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 candy to nie przeszlosc zasadniczo a osiagi maja takie same Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem? Zostaw like Odnośnik do komentarza
Raytlion Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 candy to nie przeszlosc zasadniczo a osiagi maja takie same Na jakiej wersji bocisz? Bo próbowałem już kilku i wychodzi to trochę słabo. Odnośnik do komentarza
DO123321 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 1.10 najnowszej Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem? Zostaw like Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.