Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM WSPÓŁPRACY MAM TS3 512 SLOT NPL/POMOC W ROZKRECENIU TS3

Hackstalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Poszukuje osób chetnych do wspolpracy lub przy pomocy w rozkeceniu serwera

• Poszukuje/oczekuje : 

​-osob ktore maja jakis serwer gry np. metin, minecraft, hurtworld, cs:go, rust.......

-osob ktore posiadaja jakies forum 

-ekipy ktore szukaja ogarnietego ts3

-osob ktore maja kanal na YT +400sub lub streamy

-osob ktore w jakis inny sposob chca sie dogadac :)

-CHEC NA DLUGA WSPOLPRACE

• Co oferuję??

-Serwer TS3 512 slotów (LICENCJA NON-PROFIT) a nie jakies cracki i serwer pada po 2 dniach :)

-swietnie dzialajacy M-BOT kupiony od kasskai 

-Nadawanie sobie rang/ikonek przez nasza stron www

-kanaly autopoke dla adminow serwerow gier/lub wascicieli forum

-kanaly klanowe dla ekip domyslnie 7 kanalow ale moze byc wiecej (dogadamy sie)

Chetnych zapraszam na Ts.Gamespeak.Net lub jak nie bedzie wlasciciela to na gg 61542998

Opublikowano

Powiem tak, nie znam Cię i nie mi to oceniać, ale taką prezentacją to byś mnie nie zachęcił do kupna butelki wody na pustyni.

Brak polskich znaków, błędy ortograficzne, gramatyczne oraz rozgardiasz panujący w tej prezentacji nie zachęcają.

Wchodząc na serwer, widzę dokładnie to samo co ma każdy inny - jak wyróżniasz się na tle konkurencji i co oferujesz lub chcesz wdrożyć w przyszłości co da gwarancję sukcesu lub oryginalności? Jako osoba która chciałaby taką współpracę nawiązać zadałbym sobie te pytania, lecz odpowiedzi na nie nie znam, i nie mam jak poznać bo ich nie podałeś. 

Powodzenia z podejsciem po najmniejszej linii oporu.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@ Pantoflarzek    

Ja wychodze z zalozenia ze to troche nie ma sensu pisac polskich znakow ale to jest dlugi temat. Co do tego drugiego to musze ci troche przyznac racje ze to troche na szybko pisalem i w najblizszym czasie pojawi sie lepsza prezentacja :) Znalazlem (chyba) juz dobrego grafika ktory ze mna to jakos ogarnie.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...