Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbuguj Postac.

kakuN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo . xD Dzis pomoge wam odbugowac postac . ;P a wiec. Gdy jestes na palacu(w kółku) gdy sie nam laduje pasek naciskamy skill ktory mozemy robic w palacu . Np. Sura F4 - Ochronka. Gdy nie stoimy w palacu moze robic skilla np. Szman - Pomoc Smoka . Jesli Pomoglem + :D . Jezeli bedziecie ciagle wciskac odbuguje wam sie tylko trzeba poczekac 1 min i grasz . :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o co chodzi nie kumam??

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Sam nie rozumiem treści tematu. Chodzi o to, że jak włączę tą przykładową ochronkę to odbuguję sobie postać?

Opublikowano

Hahha ale żeś napisał. Nikt Cię nie rozumie a pozatym chyba każdy wie jak używać skilli jak kwadracik ze skillem sie nie łąduje ;]

.

Opublikowano

W tym chodzi o to że jak ci sie postac w m1 zabuguje np. na csyt2 to ciagle wlaczaj skilla (chyba bo go nie rozumiem) i moze ci sie zrobić lag a jak sie zrobi to wychodzimy z m1 kicka nas logujemy sie znowu i jestesmy tam gdzie poszlismy.

Jak to zrobilem to chcialem napisać tuta ale po co jakbyscie mowili ze kazdy to zna ;x a wtedy wszyscy sie ciagle pytali jak odbugować postać i tylko kilku osobom to zdradzilem...

@Autor

Na prawde szybki jesteś wiesz ? Pewnie odkryles to waląc w klawiature z wkurwienia ze miales zabugowana postać xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a ja mysle (z tego co zrozumialem) ze:

1.gdy logujemy sie i widzimy juz pasek ladowania wciskamy na jakiegos skilla np na F4 (np ochronka/duszek/aura itp.)

2.dostaniemy laga

3.cieszymy sie odbugowana postacia o.O

nie wiem czy to dziala a nie chce postaci specjalnie bugowac ;c

tyle z tego zrozumialem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam zrozumialem co on napisal choc latwo nie bylo ;d ja zawsze postac odbugowalem poprzez ctrl + h bo zawsze mi postac sie bugowala jak na koniu bylem a poprzez takie klikanie on schodzil z konia i juz wszystko ok bylo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...