Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze znikającymi itemami

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakiś tydzień temu zacząłem swoją przygodę z HW i problem polega na tym że gdy wychodzę z gry i wejdę po kilku godzinach znikają mi itemy :(

Na początku gry znikały mi z plecaka i z tego paska na dole, potem było narmalnie. Teraz po wipe znów to samo wszedłem do gry po kilku godzinach i nie ma całej bazy item w skrzyni ani w eq a na totemie tylko moja autorka :O zrobiłem relog to znikła mi bluza.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Sleepers. Twoja postać po Twoim wylogowaniu jest ciągle w grze. 

Jeśli masz Niesławność dość dużą i się wylogujesz a ktoś podbiegnie i Cię zabije wypadną z Ciebie wszystkie itemki a Ty zrespisz się koło totemu bądź na spawnie.

Opublikowano

Ale to grasz na jakimś serwerze tak?
Nie da się bo od jakiejś wersji już tak jest że Twoja postać gdy Cię nie ma może być zabita. Jest opcja by to wyłączyć ale jedynie  właściciel serwera może to zrobić

Opublikowano

moim zdaniem Właściciel servera ustawił Sleppera żeby wypadały itemy, sprawdz na innym serwerze czy masz to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...