Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polowniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Za 3 tyg mam polowinki, jak moge sie ubrac? Jakies propozycje jesli mozna

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Normalnie.

Ja na swoich byłem w granatowej koszuli do tego czerwona muszka, zwykłe czarne rurki, elegancki pasek z klamrą, buty lakierki do kompletu i marynara granatowa.

Pomocnik
Opublikowano

biala koszula, granatowe rurki i lakierki do kompletu

ja u siebie poszlem bardziej na luzie i nawet marynarki nie bralem, ale mozesz wizac jak lubisz

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi, mam nitki oreo 1, wypada je brac czy obowiazkowo buty od garniaka?

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

no jak chcesz te nitki do garniaka to pozdro, ale raczej ja to bym wziął te oreo, rurki i koszulę białą.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

no jak chcesz te nitki do garniaka to pozdro, ale raczej ja to bym wziął te oreo, rurki i koszulę białą.

Nie chcialem do garniaka xD

Chodzilo mi o to czy te butki + rurki czarne + koszula czy musze na taka impre buty od garniaka brać

XDDD

banner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...