SyberianHusky Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Elo. Za 3 tyg mam polowinki, jak moge sie ubrac? Jakies propozycje jesli mozna XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Teach Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Normalnie. Ja na swoich byłem w granatowej koszuli do tego czerwona muszka, zwykłe czarne rurki, elegancki pasek z klamrą, buty lakierki do kompletu i marynara granatowa. Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ref XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Tud Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 biala koszula, granatowe rurki i lakierki do kompletu ja u siebie poszlem bardziej na luzie i nawet marynarki nie bralem, ale mozesz wizac jak lubisz Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dziekuje za odpowiedzi, mam nitki oreo 1, wypada je brac czy obowiazkowo buty od garniaka? XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Harriott Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 no jak chcesz te nitki do garniaka to pozdro, ale raczej ja to bym wziął te oreo, rurki i koszulę białą. FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 no jak chcesz te nitki do garniaka to pozdro, ale raczej ja to bym wziął te oreo, rurki i koszulę białą. Nie chcialem do garniaka Chodzilo mi o to czy te butki + rurki czarne + koszula czy musze na taka impre buty od garniaka brać XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.