Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dimari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego zajebaliście mapy z Vesterisa? Były robione przez nas i nie życzę sobie by jakieś patałachy używały ich na swoich marnych, nic nie wartych "projektach".

Wnioskuję to po screenach przedstawionych w prezentacji, chętnie sprawdzę po starcie czy są to nasze mapy. 

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego zajebaliście mapy z Vesterisa? Były robione przez nas i nie życzę sobie by jakieś patałachy używały ich na swoich marnych, nic nie wartych "projektach".

Wnioskuję to po screenach przedstawionych w prezentacji, chętnie sprawdzę po starcie czy są to nasze mapy. 

Żadna mapa nie ma nic wspólnego z twoim marnym, nic nie wartym 'serwerku'.

Opublikowano

Wydawało mi się, że gdzieś to widziałam.

I dobrze mi się wydawało. http://www.mpcforum.pl/topic/1597094-zapowied%C5%BA-canterispl

Kto to pozwolił wstawić. ;|

Gdzie masz podobieństwo? XDDD

przyjrzyj się geniuszu. xD

Serwer zapowiadał się ciekawie, pytanie czy w ogóle wystartuje. ;v

Forum biedne, zrobione na odpierdziel. Jak można z taką biedą wyjść do ludzi?

Nie zagram.

a co ci w forum nie odpowiada zwykłe proste jest co co powino byc potrzebne nam jest okey

Forum to podstawa. Forum jest największym community serwera. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

75622148862195795167.png

Vesteris:

20eec73ae59f442fbdda00639053bc84.png

79711148862195784292.png

Vesteris:

fca23795b5fb4991b76dff7e19c5c576.png

Nie pierdol mi tutaj, że tego nie zajebaliście bo widać to od razu. 

ps. Jak możesz nazywać marnym serwer, z którego musisz kraść rzeczy psie?

Opublikowano

zamykać tą zapowiedz zanim ludzie stracą hajsy grając na tym dziadostwie! 

zamknąć to mozesz ty sie gosciu  :yay:  :yay:

Opublikowano

Ładna grafika i czcionka i to wszystko xD

Pierwsze kilka zdań we wprowadzeniu pisał wam chyba przedszkolak jakiś.

"Dimari jest to serwer łączący ze sobą klasykę metina w odświeżonym świetle." ...no to z czym się łączy? Metin w odświeżonym świetle z czym..?

"Cenimy Wasz czas wobec tego serwer został zaprojektowany tak aby nie poświęcał go zbyt wiele..." Czyli serwer nie będzie nam poświęcał czasu (???)

"Zdobywanie przedmiotów oraz doświadczenie..." chyba doświadczenia jak już coś...

"jak i wiele inych"...

M A S A K R A.

Obrazki setów to już w ogóle oczy krwawią, przeskalowane w Paincie, żeby się do ramek zmieściły. Ręce opadają...

Handlarze jakoś ubogo, zjeżdżam na dół... a tam itemków w Item-Shopie to nie idzie zliczyć! Brawo.

I tak jak przedmówcy, serwer to kolejny zlepek serwerów.

Mam nadzieję, że szybko upadnie i nie wstanie.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

FUNPAGE SERWERA. XDDDDDD

W ogóle zastanawiam się, który geniusz pisał tekst w prezentacji. Proponuję najpierw cofnąć się do podstawówki i opanować podstawy języka polskiego, a dopiero później zabierać się za robienie serwerków.

Opublikowano

FUNPAGE SERWERA. XDDDDDD

W ogóle zastanawiam się, który geniusz pisał tekst w prezentacji. Proponuję najpierw cofnąć się do podstawówki i opanować podstawy języka polskiego, a dopiero później zabierać się za robienie serwerków.

A ja proponuję zrobić operację plastyczną pomniejszenia nosa (o ile to ty na zdjęciu). Bez pozdrowień ;x

Opublikowano

FUNPAGE SERWERA. XDDDDDD

A ja proponuję zrobić operację plastyczną pomniejszenia nosa (o ile to ty na zdjęciu). Bez pozdrowień ;x

Nos można poprawić, ale Twój debilizm to już poza skalę wykracza. ;)

Opublikowano

Takie pytanko mam dot. serwera czy zbrojkę i broń pod pvm się przerabia z poprzedniego setu? Tzn. ze zbroi na 50 się wytwarza na 75 i potem na 100? Tak samo z broni na 50 od razu na 100?

Opublikowano

Takie pytanko mam dot. serwera czy zbrojkę i broń pod pvm się przerabia z poprzedniego setu? Tzn. ze zbroi na 50 się wytwarza na 75 i potem na 100? Tak samo z broni na 50 od razu na 100?

Zbroje na 75 ulepsza ze zbroi na 61lv, zbroje 75lv ulepsza się na zbroje 100lv. Broń na 30lv ulepsza się na broń 50lv, Broń 75lv ulepsza się na broń 100lv.

Opublikowano

Skoro jego jest nic nie warty to ciekawe ile ten będzie warty. ^^

Opublikowano

Jak bardzo upośledzonym trzeba być żeby ciskać po serverze z którego podpierdala się rzeczy xD, czyż to nie jest Hipokryzja?

Afiszowanie się ze swoją hipokryzją i skłonnościami do kłamania to chyba średnia reklama dla waszego servera. Powodzenia. :yay:

Opublikowano

Kolejny medium na miesiąc bez nowości boże ...

W c**j śmieszne są takie komentarze ''serwer na miesiąc'' a nawet tyle nie ugrasz bo będzie za trudno i po tygodniu na inny polecisz jak większość graczy.

Opublikowano

W c**j śmieszne są takie komentarze ''serwer na miesiąc'' a nawet tyle nie ugrasz bo będzie za trudno i po tygodniu na inny polecisz jak większość graczy.

A kto mu każe grać, rozumiesz w ogóle co on napisał? Po prostu mówi, że serwer postoi z miesiąc i padnie, nikt mu grać tam nie każe. A nawet jakby grał i po tygodniu poleciał na inny serwer to lepiej dla niego ;) Nie ma sensu na ten serwer nawet się rejestrować a co dopiero wchodzić. Widać jaki poziom reprezentuje.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

A kto mu każe grać, rozumiesz w ogóle co on napisał? Po prostu mówi, że serwer postoi z miesiąc i padnie, nikt mu grać tam nie każe. A nawet jakby grał i po tygodniu poleciał na inny serwer to lepiej dla niego ;) Nie ma sensu na ten serwer nawet się rejestrować a co dopiero wchodzić. Widać jaki poziom reprezentuje.

sensu to nie ma twoja wypwiedz 

Opublikowano

Jejku, ale spam i syf zrobiliście w tej prezentacji - nawet osoby starające się o reklamę dla serwera (tutaj chodzi mi o osoby z reklamującą sygnaturą) robią jedynie antyreklamę takimi wypowiedziami.

Ponawiam pytania:

Jakaś reklama?

Jak będzie wyglądać klient?

Będzie patcher?

Opublikowano

Jejku, ale spam i syf zrobiliście w tej prezentacji - nawet osoby starające się o reklamę dla serwera (tutaj chodzi mi o osoby z reklamującą sygnaturą) robią jedynie antyreklamę takimi wypowiedziami.

Ponawiam pytania:

Jakaś reklama?

Jak będzie wyglądać klient?

Będzie patcher?

-Reklama będzie fb/yt.

-Wygląd Klienta pod jakim względem?

-Będzie Patcher.

Opublikowano

-Wygląd Klienta pod jakim względem?

Chodzi mi tu o jakieś autorskie wykonanie, czy stawiacie na klasyczny wygląd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...