baraka446 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Siema, mam problem a chodzi tu głównie o to że mam dość ogarniętą paczke nad która jeszcze pracuje i nie jest skończona ale jest praktycznie wszystko skończone poza niektórymi pexami chodzi mi o to że gdy gracz napisze /(I nacisnie tutaj tab) to wyskakuje tutaj mu lista dostepnych komend i przez to może łatwo zobaczyć np jakie niektóre pluginy mam itd np (ss na dole) pokazuje im te komendy ale gdy je piszą to nie mają jakby do nich permisji np core.help core.admin core.helper itd. ale pomimo to mogą patrzeć na komendy a tego nie chce widzialem że dużo serwerów ma to ukryte jak to zrobić jest jakaś permisja blokująca czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 po prostu masz op'a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baraka446 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 po prostu masz op'a ... Nie możliwe ... umiesz czytać nie dziala to wbijam nowym kontem i to samo jest nie moze tych komend wykonać ale może je widzieć przez to można widzieć np vault albo antykillaura itd... Dobra rozwiązane już znalazlem na spigotmc plug (Hide plugins) który ukrywa te / + tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__AHA__ Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 wystarczylo w spigot.yml zmienic commands: tab-complete: 0 na wyzsza wartosc np. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baraka446 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 wystarczylo w spigot.yml zmienic commands: tab-complete: 0 na wyzsza wartosc np. 5 ale i tak dobrze bo teraz zablokowalo mi uzywanie niektorych z tych komend ktore tam były np /about /version itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.