Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO się nie odpala tylko działa w tle

trolmen6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem ten sam problem, męczyłem się z tym okropnie. Od razu mówię że nie czytałem poprzednich postów. W moim przypadku aktualizacja sterownikow driveboosterem nie pomogła. Jednak pobralem stery do karty z oficjalnej strony. Zrobiłem czysta instalacje żeby usunęło wszystkie moje konfiguracje i śmiga aż miło. Polecam spróbować.

Sprawdze ;D

Powiem szczerze nie chce się bawic w takie zabawy bo jeszcze coś zepsuje czy cos

Ale co możesz zepsuć przy formatowaniu komputera ; ) Nie trzeba być informatykiem by wgrać od nowa system

Chyba po prostu źle mnie zrozumiałeś i tyle :)

Pomyśle o tym w weekend bo narazie w tygodniu niemam czasu

Opublikowano

Miałem ten sam problem, męczyłem się z tym okropnie. Od razu mówię że nie czytałem poprzednich postów. W moim przypadku aktualizacja sterownikow driveboosterem nie pomogła. Jednak pobralem stery do karty z oficjalnej strony. Zrobiłem czysta instalacje żeby usunęło wszystkie moje konfiguracje i śmiga aż miło. Polecam spróbować.

Niestety  nie pomogło ;/ 

Opublikowano

Dzisiaj w nocy skanowalem kompa. Znalazło dwa wiruchy nie wiem z jakiej paki ale dobra zgodziłem się na usuniecie Okazało się że po skanie CS nie dziala, tzn. Widnieje tylko w procesach ale LOL tak samo nie odpala. Wyskakuje błąd z Directx. Teraz muszę od nowa stery i dirextca. Może u ciebie podobnie z Directx

Opublikowano

Dzisiaj w nocy skanowalem kompa. Znalazło dwa wiruchy nie wiem z jakiej paki ale dobra zgodziłem się na usuniecie Okazało się że po skanie CS nie dziala, tzn. Widnieje tylko w procesach ale LOL tak samo nie odpala. Wyskakuje błąd z Directx. Teraz muszę od nowa stery i dirextca. Może u ciebie podobnie z Directx

Dobra nic nie dało proszę o nie zamykanie tematu bo jeszcze musze sprawdzic czy po formacie bd dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...