dsaq Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Strona: http://tauriwow.com Raty: 1x Typ serwera:pvp Realmist:set realmlist hu.logon.tauri.hu Za 9 dni startuje realm international,więc nie będzie już trzeba się męczyć z węgrami.Mogę napisać że jeszcze nigdzie nie widziałem żeby tyle q działało,zony 80-85 w pełni oskryptowane,tak samo te q pandarenów.Można wejść na ptr i testowac zony 85-90. Tutaj filmik z początkowej lokacji pand: Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Oglądam ten filmik i wydaje mi się, że już pierwszy spell działa niepoprawnie. Frostfire bolt, zadaje za mały damage. Oglądam dalej i zobaczę jak jest. Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
dsaq Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Filmik dość stary,chciałem pokazać jak q działają i fakt frostfire źle działał zamiast 1,5sec castował się 2sec,a co do dmg,to nie wiem jak powinno być,jedna rasa bije wiecej druga mniej;p Edytowane 4 Marca 2017 przez dsaq Odnośnik do komentarza
Sav Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Zapraszam na jednego z najlepiej oskryptowanych serwerów mists of pandaria, tauri. Questy na pandarii działają wszystkie, na dungach i raidach też nie ma co narzekać(Bugów jeszcze nie zauważyłem). Realm Evermoon(international) - Małe online ale na ah, raidach i dungach crossrealm. tauriwow.com Oczywiście gramy po stronie hordy, nie jakieś tam alianty. Server Rates: Quest Rate: 2 Item drop Rate: 1 Money drop Rate: 1 XP Rate: 2 Explore XP Rate: 2 Edytowane 7 Czerwca 2018 przez bizo97 Mateusz# 1 Odnośnik do komentarza
Mateusz# Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Dnia 7.06.2018 o 19:14, bizo97 napisał: Zapraszam na jednego z najlepiej oskryptowanych serwerów mists of pandaria, tauri. Questy na pandarii działają wszystkie, na dungach i raidach też nie ma co narzekać(Bugów jeszcze nie zauważyłem). Realm Evermoon(international) - Małe online ale na ah, raidach i dungach crossrealm. tauriwow.com Oczywiście gramy po stronie hordy, nie jakieś tam alianty. Server Rates: Quest Rate: 2 Item drop Rate: 1 Money drop Rate: 1 XP Rate: 2 Explore XP Rate: 2 Wczoraj ktorys z waszych szamanow dostal po dupie hehe Fajnie ze w po "drugiej stronie mocy" istnieje polska gildia =P GL! Odnośnik do komentarza
Sav Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 3 minuty temu, Mateusz# napisał: Wczoraj ktorys z waszych szamanow dostal po dupie hehe Fajnie ze w po "drugiej stronie mocy" istnieje polska gildia =P GL! Nie ma mnie u nich w gildii :P Nie gram tam w sumie, czasem jak mnie ochota najdzie na wowa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi