Luisito Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Siema, mam pytanie jak stworzyć mapę do tranownie granatów. Dokładnie mam na myśli coś takiego jak Kubik robi w akademii, chciałbym znajomemu pokazać kilka granatów dlatego chciałbym zrobić mapę taka, ze on zginie i będzie mógł patrzeć co ja robię (z mojej perspektywy), oczywiście podstawowe komendy czyli na nieograniczona amunicje, czas rundy, "latanie", trajektorie lotu granatów, znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxerorxx Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 noclip - Latanie sv_infinite_ammo 1 - Nieskończona amunicja i granaty sv_grenade_trajectory 1 - Linia za granatem give weapon_flashbanggive weapon_smokegrenadegive weapon_hegrenadegive_weapon_molotovgive weapon_decoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisito Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A czy może znajomy wejść na zwykły serwer lokalny ze mną? i co wpisać, aby automatycznie zginąć i móc patrzeć z perspektywy drugiego gracza?I ostatnie pytanie czy jest jakaś komenda aby zmienić mapę? czy trzeba wychodzić z serwera do Menu i wchodzić jeszcze raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxerorxx Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Aby odrazu zginąć w konsoli wpisać "kill" Jak chcesz zmienic mape to w konsoli wpisujesz np - "changelevel de_dust2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JheiS Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 w google wpisz i masz komendy "A" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisito Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 dzięki za pomoc temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.