Eoston^ Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam wszystkich,Bym chciał usunąć [Legendarny --> me] Welcome back! myślę że to authme lub silnik spigota, i jeszcze przed nicka [Example] to sie dzieje jak dodam permissions - '*' tez chcę to usunąć ponieważ nie mogłem znaleźć, pls help ;d Admin: permissions: - modifyworld.* - '*' options: default: false Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KantynaLaser Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To nie jest ani silnik, ani authme, ani pex, ani essential. Wgrałeś sobie jakiś dziwny plugin, którego nawet porządnie nie przetestowałeś. Sprawdzaj po kolei config każdego pluginu. Nie masz innego wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eoston^ Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To był authme.. udało mi się usunąć, zostało jeszcze Example@Edit Example to SimplePrefix, temat do zamknecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.