Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić, czy ktoś używa komend w konsoli?

#Ethes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można sprawdzić czy osoba z którą gram 1 vs 1 (niestandardowa mapa) włącza cheaty przez komendy? 

Opublikowano

np wpisac sv_cheats jak jest 1 to ma cheaty przez komendy pewnie jak na 0 to nie ma

Tylko że to moze wpisać tylko założyciel poczekalni, ja chcę tylko wiedzieć kiedy ta komenda zostanie wpisana. 

Opublikowano

Tego się chyba nie da sprawdzić. Ale ktoś kto tworzy niech wpisze sv_cheats 0 gdy wpisze wyskoczy Ci to na chacie ;)

Opublikowano

Czy można sprawdzić czy osoba z którą gram 1 vs 1 (niestandardowa mapa) włącza cheaty przez komendy? 

można sprawdzić... wpisz noclip (na latanie ..) jesli bedziesz mogl to cheats na serwerze wlaczone albo god... tylko w consoli...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o sprawdzenie, czy przeciwnik wpisał komendę np. r_drawothemodels "2" To jest to niemożliwe. Jedyne co sygnalizuje włączenie cheatów to komunikat, że wartość sv_cheats została ustawiona na 1 i komunikat w konsoli, że Osiągnięcia są wyłączone w sesji z włączonymi oszustwami.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...