-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
ENDO.
ENDO.
Szukałem takowego skryptu i znalazłem. Losuje tekst, który wpisałem w kodzie. Nie wiem tylko co mam dodać w tym kodzie, żeby pod tekstem, pojawiał się drugi losowy tekst. Domyślam się że jest to banalne ale nie mogę sobie nawet z tak prostą rzeczą poradzić
Kod wygląda tak:
<html> <head> <title>Taxi</title> <script type="text/javascript"> var textarray = [ "Dillimore", "Blueberry", "Fort Carson", "Komisariat SF", "Spawn firmowy", "Market", "Szpital LV", "Baza PD" // No comma after last entry ]; function RndText() { var rannum= Math.floor(Math.random()*textarray.length); document.getElementById('ShowText').innerHTML=textarray[rannum]; } onload = function() { RndText(); } </script> </head> <body> <div id="ShowText"></div> </body> </html>Są to lokalizacje z GTA:SA, ma to działać jako np.:
Blueberry - lokalizacja 1
Market - lokalizacja 2
Natomiast ten kod pokazuje mi tylko lokalizacje 1. Myślę że zrozumiale to wytłumaczyłem i liczę na pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.