Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie, skąd wezmę hacka/bota na oponki do hero zero? Wiem, że takowy jest, ponieważ aktualnie na jednym serwerze jestem w takiej drużynie, że koleś zrobił sobie od tak konto, wbił 10 lvl, wpłacił 7k oponek i wyszedł. Ktoś wie skąd takie coś wezmę? 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego c; jak miałem z 10lat to szukałem ale każdy to był fake ;/

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, a nawet jeżeli to nie polecam wpisywać emailu i hasla bo konto wam ukradną. Pozdrawiam :) SBMAFIJAA

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

No, pewnie... Mowilem ze jak nie wiecie bo Wasza wiedza ogranicza sie do marnych polskich filmików z ch*jowym montażem to nie wypowiadajcie się. Za granicą takowe coś jest... A co do @Antenelles szczyt kretynstwa, od tak wydal 1k zł na oponki na 10 lvlu i wyszedł. Dlaczego nie kupił tego na normalnym koncie? 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

No, pewnie... Mowilem ze jak nie wiecie bo Wasza wiedza ogranicza sie do marnych polskich filmików z ch*jowym montażem to nie wypowiadajcie się. Za granicą takowe coś jest... A co do @Antenelles szczyt kretynstwa, od tak wydal 1k zł na oponki na 10 lvlu i wyszedł. Dlaczego nie kupił tego na normalnym koncie? 

Abyś mógł dodać sobie oponki musiałbyś włamać się im do mysql..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Drugim argumentem na podparcie mojej tezy jest to, że gdy mieliśmy już 100% rozwoju, to po kilku dniach cofnęli nam rozwój do 90% i zabrało nam ponad 2k oponek ze skarbca, także chyba od tak nie zniknęły oponki, a tym bardziej rozwój drużyny... Poza tym ten koleś wpłacił te 7k oponek jak już znowu osiągnęliśmy te 100% rozwoju, bez sensu totalnie. Więc proszę przestańcie gadać, że niczego nie ma.

Opublikowano

@chaterchater w jakim sensie? Jak tego dokonać? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Generator? hack? a może kody, trainery? Skoro jesteś taki mega super hiper ultra coś tam "wspaniały" i jakże inteligenty, niczym ten debil diabeł. To sobie po prostu to ściągnij, i "wygeneruj se oponki" Wygeneruj sobie przy okazji 99999999 poziom postaci (widziałem taki w promocji generatora za sms)

Jak widzisz, "rozumem" ci nie sięgamy, i na tym forum żadnego czita nie znajdziesz do hero zero, chyba że będzie to bot, albo jakiś błąd w grze.

Co zaś do kolesia który wpłacał wam te 7000 oponek dwa razy, to ci coś powiem: Nie musi to być żaden błąd, wystarczy być debilem, i dać takim ułomnym rangę admina; Dlaczego wbił z 10lvla? bo gdyby wszedł ze swojego konta, każdy by wiedział że to on. - Macie wtyki w administracji.. Och tak, ta gra już dawno spadła w gnój..

Daję wiarę, że pocieszycie mnie wysypem prywatnych serwerów do tejże gry, gracze i drużyny są zawsze wspierane przez administrację (po cichu) aby potem reszta debilów, chcąc dogonić tych z topki, wydawała kasę, na masę, kasę na opony, kasę na wszystko... money, money, money...

Mówisz typowi że haxów i generatorów nie ma, to i tak nie wierzy.. Mówisz typowi że Bóg istnieje, nie uwierzy.. Ale gdy powiesz, że wygenerowałeś sobie nielimitowane oponki level i monety, uwierzy.

W latającą krowę w podkowach też uwierzysz? Zobacz, czy nie przeleciała ci nad domem.. Ale tak, nie wiesz nawet tego, bo siedzisz w domu, i szukasz generatora :D:zaczepka::yay:

Weź daj spokój bidulku, napisz na support, aby ci doładował oponki.  - Albo po prostu je kup, misiu.. :pls:  Czy tam jak wolisz.. "Kucyku" xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic ci niedoda oponek / zlota w HZ (Zaden HACK) Chyba ze poprosisz jakiegoś admina :DDDD

P.S Hacki na opony i zloto NIE ISTNIEJĄ a jak istnieją to są to tylko KEYLOGERY

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że trochę odkop, ale mam logiczne wytłumaczenie na wpłacenie 7k oponek, i 2k znikło.

Oponki zostały doładowanie kradzionymi kartami kredytowami, dlatego na randomowym koncie zostało to zrobione, parę osób, które się zorientowały o zniknięciu pieniędzy z konta, odwołało się od tego, i dlatego cofnęło oponki, proste? proste.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...