Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie.

Zauważam że nie ma żadnej ciekawej strony, która nie jest ustawiona.

Na każdej której wchodzę niby ludzie wygrywają, ale jak wbije ktoś za największą kwotę bądź kilka osób na raz za dużą kwotę.

To jest od razu CRASH.

Bądź w cholerę ludzi idzie na czarne, jest czerwone a jak w cholerę ludzi idzie na czerwone, to bez znaczenia bo i tak przegrywają.

Przykładem jest society.gg

Albo ulepszanie skinów.

Upgrade.gg biorą prowizję, sam youtuber jestemmiszczu się na ten temat wypowiedział, na jego stronce nie ma prowizji takiej że aż 15%.

Dlatego przestałem grać na stronach hazardowych.

Jedyną zaufaną strona było csgodouble bądź jest teraz csgopolygon.

Tam nie jest nic ustawione, jedynie to brakuje mi crasha bo to mój ulubiony tryb.

Pewnie napiszecie, że strony polegają na tym że jak ktoś wygrywa to zaraz przegrywa.

Ale akurat jak ja wbijam za dużą kwotę to albo nie ten kolor albo crash na 1.00 a było tak tylko jak wbiłem.

Piszcie w komentarzach co o tym sądzicie, pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy hazard jest ustawiony, żeby jak najwięcej zarobić. Na 1 osobę, która wygra przypada 10 kolejnych, które przegrają. Drakemoon, czy double ma/miał zarobek liczony w milionach miesięcznie. Właściciele kasyn nie działają charytatywnie, na normalnych maszynach też jest tak ustawione, że wygrana zdarza się co daną liczbę prób.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...