Maska11 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Siema Macie Jakieś Sposoby Żeby Skin Changer nie Wywalało "Vac Error",Teraz nie wiem czy wywala dalej bo dawno go nie używałem??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neesqik Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Mi dzial ostanio przez miesiac ale cos sie teraz zjebalo i errory wyskakuja takze narazie sb odpuscilem, ogolnie sam musisz zobaczyc czy dostaniesz errora, jednej osobie wyskoczy zas juz drugiej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wystarczy poszukać. https://www.youtube.com/watch?v=CIg4Ytzl-Vk https://www.youtube.com/watch?v=8jiuCsDmCvI Proszę tutaj masz 2 poradniki. błagam cię, twoją pomoc polega głównie na korzystaniu z google/youtube, jeśli posiadałbyś changera wiedziałbyś na czym polega problem i nie wyskakiwałbyś z jakimś filmikami z youtube które są z października 2k16, względem na changera to jest bardzo dawno, bo w changerze cały czas się jebie i pierdoli, a no to czasami czekać do czasu kiedy sami autorzy nie wypuszczą jakiejś aktualizacji. Najgorsze jest to, że gardzisz osobą i chcesz ją pouczać, że "wystarczyło poszukać". Mi od jakiś 5dni wyskakują vac errory, koledze wyżej widze że też, zatem radzę poczekać aż Oni sami to naprawią. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EladorS Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 hmm tzn jaki vac error ? ja mam taki problem ze gram sobie normalnie all skiny odpalone i po czasie dostaje kicka z informacja ze mam problem z vac i musze przeskanowac pliki, nie wiem ale wczesniej gralem okolo miesiaca i bylo dobrze teraz cos sie odjebalo od 1.5 tygodnia nie gram na tym bo po 20min grania kicka ;( Pomogłem ? Lajk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.