Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem w CS:GO

DarkTea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym ze  wyskakuje w konsoli takie coś

error total static audio channels have been used 96   nie mam głosu w całym w windowsie nigdzie 

prosze o pomoc

posiadam słuchawki natec genesis hv55

Opublikowano

To jeżeli nie masz w całym systemie dźwięku to może nie zainstalowałeś Sterownika od karty dźwiękowej..

Jaki masz system? Wejdź w Panel Sterowania --> Sprzęt i Dźwięk --> Menedzer Urządzeń i zobacz czy nie masz tam nigdzie żółtych wykrzykników :>

76561198375594763.png

Opublikowano

To jeżeli nie masz w całym systemie dźwięku to może nie zainstalowałeś Sterownika od karty dźwiękowej..

Jaki masz system? Wejdź w Panel Sterowania --> Sprzęt i Dźwięk --> Menedzer Urządzeń i zobacz czy nie masz tam nigdzie żółtych wykrzykników :>

zainstalowałem najnowszy sterownik z 2017 i teraz wyskakuje nowy błąd ,,Voice channel 0 circular buffer overflow!''  spamuje mi consola tym

Opublikowano

W ustawieniach audio konfiguracja głośników spróbuj tam pozmieniać ;)

powiem tak zmieniam na głosniki stereo i znowu na słuchawki i przestaje ale co jakis czas sie pojawia i jest to denerwujące dosyć :((

Opublikowano

Teraz widze ze nie tylko w cs go znika dzwięk,gdy włącze film na yt  czy muzyke, to dzwięk znika tak ja by  ktoś odłączył kabel(kabel oczywiscie podpięty)  dzwięk zaraz po tym wraca   

Prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...