-Askry- Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Potrzebuje jakieś propozycje gdzie będę mógł expić 300 - 500 MS. Chodzi mi o jak najszybsze wbicie levela, waste może być, SD Only, UE, Runy obojętnie, ważne żeby leciało szybciutko. Za pomoc będą +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alve Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Banuta, Oramond West, Grimy Drefia Nastepnym razem pisz takie rzeczy tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expić-bocić-lub-skillować/ Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerath Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 na banucie mały exp jest. Oramond west do 400 potem grimy. ewetualnie spike potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 na banucie mały exp jest. Oramond west do 400 potem grimy. ewetualnie spike potem. Ty tak serio o tej banucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerath Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 na banucie mały exp jest. Oramond west do 400 potem grimy. ewetualnie spike potem. Ty tak serio o tej banucie? a co duży jest na tym lvl? wiecej niz 1.1kk/h nie wyciagniesz na tym levelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 na banucie mały exp jest. Oramond west do 400 potem grimy. ewetualnie spike potem. Ty tak serio o tej banucie? a co duży jest na tym lvl? wiecej niz 1.1kk/h nie wyciagniesz na tym levelu. AAA dobra uniosłem sie , nie doczytałem ze na bocie. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.