neversayyes Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 witam mam source metin2. Na freebsd 9.3 kompilowałem wszystko za pomoca komendy gmake all miałem zainstalowane gmake makedepend i python po zainstalowaniu tych plików będąc np w katalogu pythona po wpisaniu gcc pojawiał się komunikat gcc no input files specified a teraz na freebsd 10: gcc comand not found to samo po wpisaniu g++ wpisuje pkg info i jest zainstalowany python, makedepend i gmake comand not found czy tak ma być? nie chce ruszać dalej bo się cykam Odnośnik do komentarza
rumciu Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 daj screen błędu zaktualziuj drzewo Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 daj screen błędu zaktualziuj drzewo temat rozwiązany wystarczyło wejśc do folderu /usr/ports/lang/gcc i wpisac komende make install clean i wszystko działa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.