xnathan Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 moja myszka klika czasami dwa razy raz nie doklika stało sie tak po formacie myszka = bloody al9 przed formatem bylo all ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hodgy Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Może czestotliwosc myszy w ustawieniach ci sie pojebala sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnathan Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 standardowe 125hz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja miałem taki problem to się okazało, że myszka jest z*****a i pozostała mi tylko wymiana na inną. Podłącz jeszcze jakąś i sprawdź, czy problem minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Lewy przycisk myszy ma opcję zmiany strzału (urok myszek gamingowych) - może go wcisnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnathan Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 to wina myszki, wysyłam na gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.