Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o VPS i v5^dev

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakis vps na 3 miesiace i jak z wykrywalnoscia tej pakietowki od niemcow ile na tym mozna latac bez bana i czy ktos juz w ogole za to mial bana

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

latałem na tym 20/7 przez miesiąc i bez bana, to samo większość ludzi. Na ten moment undetected.

Tak 12-16h dziennie z przerwami i będzie OK.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja tam napierdalam 24/7 i też jest ok. VPS poszukaj w google jakichś promocji, najtańsze co znajdziesz z windows i 512mb ramu styknie.

unknown.png

Opublikowano

Ja tam napierdalam 24/7 i też jest ok. VPS poszukaj w google jakichś promocji, najtańsze co znajdziesz z windows i 512mb ramu styknie.

unknown.png

co masz na tym koncie ze tyle wyciagasz? pp podwajacz pet?

Zostaw like

Opublikowano

19 LF4 wybocone od zera, 8 irków, 24 pp pod alienki, bez podkrętek (poza osłonki/speed to bot sobie sam wrzuca). Bez PETa, bo nie mam modułów.

Opublikowano

19 LF4 wybocone od zera, 8 irków, 24 pp pod alienki, bez podkrętek (poza osłonki/speed to bot sobie sam wrzuca). Bez PETa, bo nie mam modułów.

na podwajaczu ze zbieraczem vega full speed i nic wiecej 4-3 na ge1 myslisz ile by wycisnal?

albo x1 na full vedze bez peta

Zostaw like

Opublikowano

Nie wiem, nie zbieram boxów, a jak już to tylko jako dodatek do bicia alienków. Po prostu nie lubię :P Wejdź na discord DOB i tam zapytaj, na pewno ktoś tak boci, ale większość chyba też alienki woli klepać (7-8k uri/h z x1 na x-7, full LF4).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...