Azorek_Kh Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Włączam serwer ts3 i jak sprawdzam htop to widzę dużo odpalonych ./ts3server nie wiem czemu się tak dzieje i nie wiem jak to naprawić.Najgorsze jest to że cpu jest prawie na 100%Używam wersji: 3.0.13.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 To jest akurat normlane ze masz ich kilka, ja sam tak mam zawsze. Są to jakies pod procesy odpalone. Problem w tym, że jeden zabiera Ci wszystkie zasoby. Ja na towim miejscu wykonał bym restart serwera TS3 i zoabczył czy pomoże. Jeśli nie to calego VPS. Powiedz jeszcze jaka masz wirtualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorek_Kh Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Posiadam Open VZ. Mam maszynę na hosteam. ten screen jest przykładowy. Ale mój root wygląda dokładnie tak samo. Restart i reinstalowanie ts. nie pomoglo. tak samo przeniesienie maszyny na innego VPs'a. P.S. siedzi u mnie 260 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 To pokaz screean od siebie z konsoli. Pod tak duzo ilosc osob polecam jednak wirtualizacje KVM - bardzo mozliwe ze to z tego powodu ze masz OpenVz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 260 osób na OpenVZ? Odradzam, maszyna może nie dawać rady, polecałbym się przenieść na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorek_Kh Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Hosteam jest kiepski ??? To doradź coś lepszego. Co nie lata na strzała. łącznie z OVH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie hosteam a sama wirtualizacja jest kipska. Hosteam oferuje również wrtualizacje KVM, polecam sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja poleciłbym ci KVM z net-speak'a, mają dobrego AntyDDoSa, koszt to około 40zł. Sam mam na nim teamspeak'a, więc mogę ci go godnie polecić. Sam możesz edytować firewalla w panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.