PLDJKamilLOL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czy strona CSGOExclusive to scam czy można tam normalnie wpłacać? Dają 5000 punktów na początek i ugrałem z tego 50k ale jak chce wypłacić to jest napisane, że muszę coś zdepozytować. Wpłacał ktoś tam przedmioty lub wie czy ta strona jest pewna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ememenss Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 nie musze wbijac na strone by wiedziec, ze scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 musisz zrobić bodajże 75$ z tych 5, wtedy dostaniesz 1$, żeby go wypłacić musisz wpłacić 0,5$ i przebetować to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morness Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 musisz zagrać 50k żeby otrzymać 1$ z darmowych coinsów przy 1 depozycie dostajesz +500 pkt, i zbierasz hajs za refy wpłaciłem klucz, wypłaciłem 5€ ale i tak później wpłaciłem i przewaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkol00 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Niestety działa to tak jak koledzy napisali wyżej co jak co na to 5$ poleciała masa osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.