Spayki Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, mam nadzieję, że pasuje to do tego działu. Mam problem z zalogowaniem na GladoR (Metin2) a mianowicie: 1. Działał mi normalnie na becie 2. Na Starcie działał mi również normalnie 3. Po dwóch dniach przestał działać i zaczęło wyskakiwać takie okno: Teraz co próbowałem robić: 1. Wyłączałem antywirusa 2. Wyłączałem zapory (dodawałem też wyjątek "glador") 3. Uruchamiałem przez administratora 4. Próbowałem uruchomić na innym laptopie - tak samo się dzieje (na tej samej sieci, ponieważ innej nie mam) 5. Ściągałem i wgrywałem go parę razy na różnych dyskach 6. Dodam jeszcze to, że aktualnie jestem w Holandii i to, że wcześniej normalnie działał Ktoś ma pomysł co to za problem może być? Kradnę, gwałcę i morduję! Moim Bogiem jest Zielony Pan owinięty w Biały Szal! A Pan Spayki jest z Jamayki! Peace and love to all under Jah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.