chaterchater Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam poleci ktoś zaufaną stronkę wt? potrzebuję cc z yanary zamienić na refugię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaeru Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 przecież masz teraz tibia coinsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 przecież masz teraz tibia coinsy coś więcej powiedz? w jaki sposób mogę przenieść hajs za pomocą tibia coinsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaeru Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Kupujesz tibia coinsy na Yanarze za tyle ile masz kasy a tibia coinsy sa na konto, potem logujesz albo przesyłasz je na postać na Refugii i sprzedajesz je tam w markecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jeżeli chcesz zaufaną stronkę to polecam http://tibiawt.pl/. Przenosiłem 3kk z morty i nie było żadnych problemów. Nie wiem czy będzie opłacalne przenoszenie przez tibia coinsy. reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zależnie od świata gdy będzie sprzedawał tc z ofert kupna to będziesz miał strate od 2k-5k na jednym coinie to dosyć dużo tak mi się wydaję tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @Kacapek @RyXeL Jednak na TC chyba najkorzystniejsze. kupienie 150tc na yanarze lekko ponad 200cc sprzedaż 150tc na refugii około 200cc a tibiawt według tego co mi pokazuje dostanę chyba ze 150cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No wiadomo, serwisy WT muszą mieć jakąś prowizję dla siebie. A skoro z TC wychodzi tak korzystnie to nie ma co się zastanawiać. reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.