.S.T.A.L.K.E.R. Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) 1. sBot kompatybilny z windows 7 / Vista / Xp (x86 - x64) / windows 8.1 / windows 10 .2. Pobierz sBot i stwórz folder i wpakuj zawartość rar. [ Hasło do wypakowania --> $Wegs <-- ] sBotvirustotal 3. Uruchom z prawami administratora SBotP_1.0.38 Wegs . 4. Przechodzicie to opcji Settings kilkacie w choose silkroad directory [ Innymi słowy wybieracie folder z silkroadem ] zresetuje wam sbota więc odpalacie go ponownie po przez " Uruchom z prawami administratora SBotP_1.0.38 Wegs" 5. Pojawi nam sie takie okienko . [Jak widzicie botserver status jest none ] [ Wystarczy nacisnąć LOGIN ! (Nie wpisujecie żadnego hasła ani ID] 6. Po naciśnięciu Login , botserver status zostanie "crackowany <tak to sie pisze ? > 7. Aby wam zadziałał musicie też zaznaczyć jedną opcje . 8. Klikacie Save settings i Start Game cieszycie sie grą ! :3 źródło google i inne fora zagraniczne ! ********SS Weryfikacyjny server syndicate Edytowane 11 Marca 2017 przez .S.T.A.L.K.E.R. Kleju92, WarCrow12 i rato5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz wojna Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Odśwież screeny .S.T.A.L.K.E.R. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaczek Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Punkt 7. Co dokładnie zaznaczyć może ktoś napisać ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.S.T.A.L.K.E.R. Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Odśwież screeny Dzieki za przypomnienie zapomniałem że na szybko to robiłem i dałem na IV Punkt 7. Co dokładnie zaznaczyć może ktoś napisać ? :P A dokładnie to co już tam jest pokazane Kleju92 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valarisek Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Hej!Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat: Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki.Czy ta wersja bota jest tylko na vsro? Dzięki Edytowane 11 Marca 2017 przez valarisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarCrow12 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Error: Silkroad client process terminated during startup, retrying...Starting of sro_client.exe failed! Ja mam taki blad. Dlaczego? @Edit Naprawiono Edytowane 12 Marca 2017 przez WarCrow12 [URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarys Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 może ktoiś napisze jak naprwaił ? ja mam Error while opening clientrename back to client exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunG Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 na jakie to wersje działa? Bo własnie spróbwałem odpalić pod SroR -JC i nie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOrangePOL Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Witam. MOj problem polega na tym ze jade wg Twojej intrukcji i mam komunikat ze dane sa niekompletne. A dokladniej "LoginManager: Autologin has been chosen, but the login credentials are incomplete, cannot proceed. " jakies pomysly? pozdro Edytowane 17 Marca 2017 przez MrOrangePOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.S.T.A.L.K.E.R. Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 może ktoiś napisze jak naprwaił ? ja mam Error while opening client rename back to client exe na jakie to wersje działa? Bo własnie spróbwałem odpalić pod SroR -JC i nie śmiga. Witam. MOj problem polega na tym ze jade wg Twojej intrukcji i mam komunikat ze dane sa niekompletne. A dokladniej "LoginManager: Autologin has been chosen, but the login credentials are incomplete, cannot proceed. " jakies pomysly? pozdro Hej! Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat: Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki. Czy ta wersja bota jest tylko na vsro? Dzięki O kurdje dziwne mi cały czas śmiga i znajomym bez problemu ale jak macie problemy napiszcie na PW . W miare czas odp i pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oik90 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shruikan Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Hej! Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat: Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki. Czy ta wersja bota jest tylko na vsro? Dzięki Mam dokładnie ten sam problem, poradziłeś sobie z nim jakoś? Niezbyt ogarniam wersje Silkroada, ale mam chyba tą zwykła... (wracam do gry po kilku latach) Ps. potem wy wyskakuje błąd "error when opening media.pk2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinex007 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Te same poblemy :/ czy to działa na globalu ? Jeśli nie to jaki darmowy bot jestna globala Edytowane 26 Marca 2017 przez cinex007 [!!] Rasta / SkuneK [!!] GRAM W GRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furek45 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam mam mały problem boot się uruchamia ale nie atakuje potworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manse7 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) mozna wrzucic na jakis inny hosting ?działa na sror ? Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez manse7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu1221 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 zrobiłem wszystko tak jak w opisie i wyskakuje mi tylko to [15:15:58] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060! [15:15:58] * Info: Connecting with login server failed. [15:15:58] * Info: Couldn't establish a connection with any login server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenkk Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ten sbot jest na zszc itp. na globalu nie działa, chyba że to ja mam tylko tten problem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precision Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ten sBot jest pod prywatne serwery. na s-r i globalu nie pojdzie Dnia 6/10/2017 o 15:20, kondziu1221 napisał: zrobiłem wszystko tak jak w opisie i wyskakuje mi tylko to [15:15:58] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060! [15:15:58] * Info: Connecting with login server failed. [15:15:58] * Info: Couldn't establish a connection with any login server. po prostu server byl off, "login server failed." Dnia 23/4/2017 o 17:16, manse7 napisał: mozna wrzucic na jakis inny hosting ? działa na sror ? Link : https://mega.nz/#!oJcSGJCT!1jRpz0728JKtyADPuDlj7bf0nr-OerMF097qpgFmXgM Scan : https://www.virustotal.com/en/file/cdf0db6fb425081059db73b3ea5d03d225f0d5b93cad784078169c05a1607838/analysis/ Dnia 2/4/2017 o 15:46, furek45 napisał: Witam mam mały problem boot się uruchamia ale nie atakuje potworów. Musisz podeslac screena z logow, moze to byc radius, skille, repot. Duzo pocji jest do tego przywiazanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuju2407 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Mam pytanko, da się ustawić jak w MBocie aby przy DC sam automatycznie logował się na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalins Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 działa to komuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon_sm Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 ma ktos cos na globala bo to tam nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stahu991 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Kiedy ide na spot i chce uruchomic bota wyskakuje mi taki komunikat Autowalk: Unknown destination world. Cannot start autowalk, record a script instead Wie ktoś jak to naprawić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sto.art Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dnia 10.03.2017 o 19:35, Polaczek napisał: Punkt 7. Co dokładnie zaznaczyć może ktoś napisać ? 😛 prosiłbym tez:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi