Skocz do zawartości

[Silkroad] sBot Free


Rekomendowane odpowiedzi

1. sBot kompatybilny z windows 7 / Vista / Xp (x86 - x64) / windows 8.1 / windows 10 .

2. Pobierz sBot i stwórz folder i wpakuj zawartość rar. [ Hasło do wypakowania --> $Wegs <-- ]

 

sBot
virustotal

 

3.  Uruchom z prawami administratora SBotP_1.0.38  Wegs .

 

4. Przechodzicie to opcji Settings kilkacie w choose silkroad directory [ Innymi słowy wybieracie folder z silkroadem ] zresetuje wam sbota więc odpalacie go ponownie  po przez " Uruchom z prawami administratora SBotP_1.0.38  Wegs"

5. Pojawi nam sie takie okienko .

[Jak widzicie botserver status jest none ] [ Wystarczy nacisnąć LOGIN ! (Nie wpisujecie żadnego hasła ani ID]

f45e8655c186a.jpg

 

6.  Po naciśnięciu Login , botserver status zostanie "crackowany <tak to sie pisze ? >

d9b42ccc8b04e.jpg

 

7. Aby wam zadziałał musicie też zaznaczyć jedną opcje .

cda694eca9ca3.jpg

 

8. Klikacie Save settings i Start Game cieszycie sie grą ! :3

 

 

 

 

 

 

źródło google i inne fora  zagraniczne !

 

 

********SS Weryfikacyjny server syndicate

c6056707d0a6b.jpg

Edytowane przez .S.T.A.L.K.E.R.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Hej!

Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat:
silk1png_asxxwaa.png

 

Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki.
Czy ta wersja bota jest tylko na vsro?

 

Dzięki

Edytowane przez valarisek
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Error: Silkroad client process terminated during startup, retrying...
Starting of sro_client.exe failed!

 

Ja mam taki blad. Dlaczego?

 

 

@Edit

 

Naprawiono

Edytowane przez WarCrow12
[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam. MOj problem polega na tym ze jade wg Twojej intrukcji i mam komunikat ze dane sa niekompletne. A dokladniej "LoginManager: Autologin has been chosen, but the login credentials are incomplete, cannot proceed. " jakies pomysly? pozdro

Edytowane przez MrOrangePOL
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

może ktoiś napisze jak naprwaił ? 

ja mam Error while opening client

rename back to client exe

 

 

na jakie to wersje działa? Bo własnie spróbwałem odpalić pod SroR -JC i nie śmiga.

 

 

Witam. MOj problem polega na tym ze jade wg Twojej intrukcji i mam komunikat ze dane sa niekompletne. A dokladniej "LoginManager: Autologin has been chosen, but the login credentials are incomplete, cannot proceed. " jakies pomysly? pozdro

 

 

Hej!

 

Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat:

silk1png_asxxwaa.png

 

Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki.

Czy ta wersja bota jest tylko na vsro?

 

Dzięki

 

 

O kurdje dziwne mi cały czas śmiga i znajomym  bez problemu ale jak macie problemy napiszcie na PW . W miare czas odp i pomoge

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Hej!

 

Zrobiłem dokładnie tak jak pokazałeś. Przy wyborze ścieżki do sro-r wyskakuje mi taki komunikat:

silk1png_asxxwaa.png

 

Po czym bot restartuje się tak jak napisałeś i po ogarnięciu reszty opcji nie mogę włączyć silka ponieważ krzyczy że nie wskazałem mu ścieżki.

Czy ta wersja bota jest tylko na vsro?

 

Dzięki

Mam dokładnie ten sam problem, poradziłeś sobie z nim jakoś?  Niezbyt ogarniam wersje Silkroada, ale mam chyba tą zwykła... (wracam do gry po kilku latach)

Ps. potem wy wyskakuje błąd "error when opening media.pk2"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Ten sBot jest pod prywatne serwery. na s-r i globalu nie pojdzie
 

Dnia 6/10/2017 o 15:20, kondziu1221 napisał:

zrobiłem wszystko tak jak w opisie i wyskakuje mi tylko to

[15:15:58] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[15:15:58] * Info: Connecting with login server failed.
[15:15:58] * Info: Couldn't establish a connection with any login server.
 

po prostu server byl off,

"login server failed."

Dnia 23/4/2017 o 17:16, manse7 napisał:

mozna wrzucic na jakis inny hosting ?
działa na sror ?

Link : https://mega.nz/#!oJcSGJCT!1jRpz0728JKtyADPuDlj7bf0nr-OerMF097qpgFmXgM

Scan : https://www.virustotal.com/en/file/cdf0db6fb425081059db73b3ea5d03d225f0d5b93cad784078169c05a1607838/analysis/
 

 

Dnia 2/4/2017 o 15:46, furek45 napisał:

Witam mam mały problem boot się uruchamia ale nie atakuje potworów. 

Musisz podeslac screena z logow, moze to byc radius, skille, repot. Duzo pocji jest do tego przywiazanych.
 

b577e893e102f.png

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] sBot Free
  • 1 rok później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający forum [Silkroad] sBot Free   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...